Amazon'daki "SAMSUNG Store" satıcısı güvenilir mi?

Sebopose

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Amazon üzerinden aşağıdaki linkteki SSD almak istiyorum ama satıcının değerlendirmesi az olduğu ve ürünün fiyatının düşük olması sebebiyle biraz çekindim. Sizce güvenilir mi alınır mı? Fikir verebilir misiniz?

Satıcı teknobiyotik, Samsung Store diğer samsung ürünlerini görmen için bir yer. Bu SSD alınmaz ayrıca fiyatına değmez.
hocam size zahmet bana benzer okuma yazma hızlarında pcı express 3.0 ssd önerir misin ?

Verdiğiniz linke girdiğimde söylediğiniz satıcı ismi bende gözükmüyor, stok bitmiş olabilir mi?
teknobiyotik satıcısı

Satıcı teknobiyotik, Samsung Store diğer samsung ürünlerini görmen için bir yer. Bu SSD alınmaz ayrıca fiyatına değmez.
teknobiyotik iyi bir satıcı mıdır ?

hocam size zahmet bana benzer okuma yazma hızlarında pcı express 3.0 ssd önerir misin ?

teknobiyotik satıcısı

İyidir evet.

teknobiyotik satıcısı

Neden 3.0? 4.0 SSD'ler 3.0 anakartta çalışır, sadece daha yavaş. Daha sonra anakart alabilirsiniz geleceğe yatırım olur bu SSD.

İyidir evet.

Neden 3.0? 4.0 SSD'ler 3.0 anakartta çalışır, sadece daha yavaş. Daha sonra anakart alabilirsiniz geleceğe yatırım olur bu SSD.

Laptop kullanıyorum anakartı nasıl değiştireyim güzel kardeşim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı