Amazon'dan 2080 Ti almak mantıklı mı?

Juxss

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün fiyat araştırması yaptım. MSI RTX 2080 Ti Trio Gaming Amazon'da 1542 $ her şey dahil bu da yaklaşık 8500 TL'ye tekamül ediyor. Aynı ürün Türkiye'de 10.000-11.000 TL civarı sizce Amazon'dan almak mantıklı mı ve bir sorun yaşar mıyım?

Eğer yurt dışından alınan ürüne Türkiye'de garanti veriyorlarsa mantıklı.

Yanlış Bilgilendirme
Gümrük vergisi ve kargo da eklenince hemen hemen aynı fiyata geliyor. Ve gümrükte kalma ihtimali de var. Fiyat az buz değil. Riske atmayın.
(Garanti olayı da başka bir dert)

Ne kadar sürede eline ulaşacak?

1500$ üzeri ürünler ticarete dahil ediliyor bildiğim kadarıyla. Ona ayrı bir vergi alıyor diye okumuştum bir sitede istersen bi' araştır.

Gümrük vergisi ve kargo da eklenince hemen hemen aynı fiyata geliyor. Ve gümrükte kalma ihtimali de var. Fiyat az buz değil. Riske atmayın.
(Garanti olayı da başka bir dert)
Normalde ürün 1248 $ Vergiler ve gönderim ücreti ile 1542 $ oluyor. vergileri gönderim ücreti içerisinde. Garanti konusuna gelince artık. Faturası olduğu sürece S/N kodunu verdiğin zaman Her türlü garantiden yararlanılabiliyor.

Ne kadar sürede eline ulaşacak?
2 Ocak Perşembe günü diyor.

O şekilde kesinlikle alınır. Amazon bu hiçbir problem olmaz. Ayrıca o tarih en geç tarih benim her alışverişimde, belirttikleri tarihten 3-4 gün önce geliyordu.

Kartta bir problem yaşarsanız Amazon hiçbir şekilde sizi yarı yolda bırakmaz. Zaten satın aldığınızda ödeme yaparken bütün gümrük ve kargo ücretlerini birden ödüyorsunuz. Uygun fiyata geliyorsa kesinlikle alın.

selam bende amazondan rtx ekran kartı almak istiyorum global garanti olmasına ragman turkiyede geçmez diyorlar bu konu hakkında bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…