Amazon'dan 2080 Ti almak mantıklı mı?

Gümrük vergisi ve kargo da eklenince hemen hemen aynı fiyata geliyor. Ve gümrükte kalma ihtimali de var. Fiyat az buz değil. Riske atmayın.
(Garanti olayı da başka bir dert)
Gümrük'te kalmaz kalırsa da para iadesi alır, Amazon bu Türkiye'deki şirketlerle karşılaştırmayın. Gümrüğe takıldığı zaman bilgileri verince ürün sana ulaşıyor. Zira Amazon'a ödeme yaparken tüm ücretleri ödemiş oluyorsun. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

selam bende amazondan rtx ekran kartı almak istiyorum global garanti olmasına ragman turkiyede geçmez diyorlar bu konu hakkında bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Ben geçeceğini düşünüyorum alakasız bir konu Artık Garantiler Fatura'dan daha çok S/N kodunu vererek yaptırılabiliyor. Mesela Sitesine giriyorsun Arıza bildirimi yapıyorsun Orada S/N kodunu soruyor. Ben sorun olacağını düşünmüyorum.

Amazondan MSI ürünü almadım hiç tam bir cevap veremeyeceğim. Ama ASUS garanti veriyor. Daha önce 2070 Super ROG STRIX modelini almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı