Amazon'dan 2080 Ti almak mantıklı mı?

hocam ben arkaşdaşıma 2060 super getirticem vergi falan vermeden .
Global garantisi olduğu taktirde Türkiyede garanti geçerli olurmu

Gümrük vergisi ve kargo da eklenince hemen hemen aynı fiyata geliyor. Ve gümrükte kalma ihtimali de var. Fiyat az buz değil. Riske atmayın.
(Garanti olayı da başka bir dert)
Gümrük'te kalmaz kalırsa da para iadesi alır, Amazon bu Türkiye'deki şirketlerle karşılaştırmayın. Gümrüğe takıldığı zaman bilgileri verince ürün sana ulaşıyor. Zira Amazon'a ödeme yaparken tüm ücretleri ödemiş oluyorsun. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Selam bende amazondan rtx ekran kartı almak istiyorum. Global garanti olmasına rağmen Türkiyede geçmez diyorlar bu konu hakkında bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Dostum büyük firmalar garanti veriyor. Logitech,Asus gibi firmalardan aldığım ürünlerin hepsinin garantisi vardı.

Dostum kesinlikle Amazondan al. Aldığın hizmet Türkiyedeki firmalardan çok daha iyi ve fiyat farkı var.

Dostum büyük firmalar garanti veriyor. Logitech,Asus gibi firmalardan aldığım ürünlerin hepsinin garantisi vardı.
reis msı alacagım 2060 super .burada servis point ve msı turkiyeyle görüştüm kesinlikle biz bakmıyoruz dediler.amazon global garanti alsam bile türkiyede geçerli degil dediler

selam bende amazondan rtx ekran kartı almak istiyorum global garanti olmasına ragman turkiyede geçmez diyorlar bu konu hakkında bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Ben geçeceğini düşünüyorum alakasız bir konu Artık Garantiler Fatura'dan daha çok S/N kodunu vererek yaptırılabiliyor. Mesela Sitesine giriyorsun Arıza bildirimi yapıyorsun Orada S/N kodunu soruyor. Ben sorun olacağını düşünmüyorum.

Amazondan MSI ürünü almadım hiç tam bir cevap veremeyeceğim. Ama ASUS garanti veriyor. Daha önce 2070 Super ROG STRIX modelini almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…