Amazon'dan 2500 TL sistem toplama

oggkruf

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Amazon'un Almanya sitesi türkçe oldu bildiğiniz üzere. Türkiye'ye gönderimde de belli ücretlerin üstüne çıkıldığında kargo ücreti istenmiyor sepet kısmında toplam ödediğinz fiyata gümrükten geçip eve kadar geliyormuş araştırmalarıma göre. Ne kadar doğru bir bilgisi olan var mıdır ? Varsa bilgilendirip intel bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Oyun bilgisayarı olucak sanırım anakart gümrükten geçmiyormuş. Ona göre türkiye ve amazondan toplayacağım bilgisayarı. Şimdiden teşekkürler.
 
Amazon ucuz diye oradan parça sipariş etmenizi önermem nedeni ise garanti süresinin az olması biraz daha fazla verin garantili kasa alınız.
 
Tamamdır teşekkürler. Bende öyle düşünüyordum zaten ucuz olarak sinerji teknobiyotik tarzı sitelerden fiyat araştırması yapıp alacağım sistemi. Daha hesaplı olucak bu şekilde de ve garanti süresi bakımından iyi olucak benim için.
 
Amazon düşmanı değiliz ama Türkiye garantili olmayan bir ürünü almak saçmalıktır sana bir örnek vereyim 600 TL ye gidip mekanik klavye aldın amazondan klavye 4.ayda bozuldu türkiyedeki servise getirdin senden para isterler amazon garantisi bitmiştir ama Türkiye'den 70 tl daha fazla verip türkiye garantili bir klavye alırsan ve klavyede sıkıntı varsa sana yenisini verirler o yüzden amazon gibi Türkiye bağlantılı satış yerlerinden alışveriş yapmanızı önermem 70 tl ödememek için amazondan alırsın bide bakmışsın 600tl uçup gitmiş elinden o yüzden buna amazon düşmanlığı değil paramızın değerini biliyoruz deriz
 
Belli bir ücretten sonra zaten emin olun vergiden dolayı TR'deki parayı da geçer. TR'den alın ki garanti ve kolay destek imkanından faydalanın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı