Amazon linkleri verdim size. 30 gün içinde iade edebiliyorsunuz.
Hocam şöyle söyleyeyim, satıcısı ve göndereni Amazon olmayan bir ürün aldım 2 hafta önce.Satıcısı Amazon değil teknorya. Amazon üzerinden satıyor. Türkiye'deki firmaların Amazon üzerinden de satılsa dahi iade veya değişimde sıkıntı yaptıkların okuyorum şikayet sayfalarında.
Belki bir şey olmaz ama araba reklamındaki gibi kesin bir şey çıkacak ihtimali için çekiniyorum.
ASUS'un kullandığın model, beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri nedir?
Hocam şöyle söyleyeyim, satıcısı ve göndereni Amazon olmayan bir ürün aldım 2 hafta önce.
Siparişi verdikten sonra hemen Amazon chat desteğe bağlanarak sordum. Eğer bir şey olursa ürünü iade edebilir miyim diye. 14 gün içerisinde satıcı kabul etmese bile biz sizin için iade sağlıyoruz dedi.
Yani sizin için de aynı durum geçerli. 14 gün içinde satıcı iadenizi kabul etmezse Amazon kabul ediyor.
ASUS'ün tasarım ve parça kalitesini beğeniyorum. Ekran, panel, klavye, kasa hepsi gerçekten beni tatmin ediyor. Bunun yanında gelen yazılımları da fena değil.
Normalde laptop kullanan biri değildim ama 2017'de yurt dışı seyahatlerim başlayınca ASUS ROG STRIX laptopları kullanmaya başladım.
i7-7700HQ & GTX 1070
i7-10750H & RTX 2070
Ryzen 9 5900HS & RTX 3060
i7-12900H - RTX 3080 Ti
Sırasıyla kullandığım laptoplar. Bana hiçbir sıkıntı yaşatmadılar. Şu an bir Gaming laptopum yok. 2025 ve sonrası alırsam 15900HX & RTX 5090 bir ROG STRIX düşünürüm muhtemelen.
ASUS düşünmezseniz ikinci olarak MSI'a yönelin derim.
Fiyat konusunda haklısınız. Zaten ben de saydığım konfigürasyonlu cihazlardan ilk ikisini Türkiye'den almıştım. Diğerlerini Amerika'dan aldım. Amazon US indirimleri güzel oluyor. Bunun dışında Best Buy noel dönemimde raflarını boşaltıyor resmen.Marka takıntım yok ama MSI albenisi olan cihaz fakat ülkemizde fiyatı aşırı. USA fiyatları buranın iki katı. Mecburen başka markalara yöneliyoruz.
Şikayet var sitesinde ebrar, teknorya ve diğer sitelerden Amazon üzerinden alıp iade edemeyenleri okuyunca yurt dışına veya satıcı Amazon olanlara baktım. Dediğin gibiyse artık rahatlıkla alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.