Amazon'dan 400 Dolar ekran kartı siparişi

Amazon'dan alabilirsiniz. Amazon sizin için bütün masrafları fiyata dahil ediyor ve ürün kapınıza kadar geliyor. Tabi biraz risk de var:
Ürün hasarlı olursa geri göndermek zorunda kalacaksınız ve kargo, gümrük masrafları sizden çıkıyor. Bu masraflarla birlikte zarar etmiş oluyorsunuz. Sorunsuz bir şekilde kapınıza gelirse ve hasar yoksa iyi ama hasarlı olma ihtali de yüksek. Çok uzaklardan geliyor sonuçta. Yaklaşık olarak tüm masraflarla beraber 1200 lira eder diye tahmin ediyorum. Bu kadarlık fiyat farkı için riske girilir mi? Bu size kalmış.

Haklısınız.

"ayrıca o işlemci kendi kendini soğutmuyor." Aşağılar gibi nasıl bir cevaptır yahu bu ? Sonra ben sert çıkınca suçlu oluyorum. Daha fazla uzatmayın.
Yorumuma saygıyla yaklaştığınız için size teşekkür ediyorum. Tamam arkadaşın girişide yanlış ama neyse daha fazla devam ettirmeyeceğim. İyi günler.

Millete suç buluyorsun. Sen oraya her parçayı yazmışsın birtek sıvı soğutmayı yazmamışsın adamlara laf atıyorsun. Senin unuttuğunu düşünmüş olabilirler. Adamlar senin için yazıyor sen tersliyosun. Özür dilerim bende var yazmayı unutmuşum diyemez misin? Ayrıca birdaha senin konuna kimsenin yazmaması dileğiyle. Birde tahmin et demişsin burda bir sürü bilmeyen var adam senin soğutucu takman gerektiğini bilmediğini düşünmüş olabilir. Milleti terslemeden önce kendini yargıla. Ayrıca alıyorsan al ekran kartını fiyatı uygun. :dikkatli:

Yasaklı olmasam yazacaktım da , bu mesajın üstüne hiç bişey yazmamak daha iyi.

Amazon'dan alabilirsiniz. Amazon sizin için bütün masrafları fiyata dahil ediyor ve ürün kapınıza kadar geliyor. Tabi biraz risk de var:
Ürün hasarlı olursa geri göndermek zorunda kalacaksınız ve kargo, gümrük masrafları sizden çıkıyor. Bu masraflarla birlikte zarar etmiş oluyorsunuz. Sorunsuz bir şekilde kapınıza gelirse ve hasar yoksa iyi ama hasarlı olma ihtali de yüksek. Çok uzaklardan geliyor sonuçta. Yaklaşık olarak tüm masraflarla beraber 1200 lira eder diye tahmin ediyorum. Bu kadarlık fiyat farkı için riske girilir mi? Bu size kalmış.
Ekran kartını basit bir koli içine koyup göndermiyorlar ona göre tedbir alıyorlar.

Ya onu bunu boşverinde Türkiyede bunları amazondan ucuz satan bir firma var. Hemde garanti konusunda daha güvenlirler. Reklam yapmıyorum inşallah
www.sanaltech.com girin bakın.
Ucuz olabilir ancak daha önceden alışveriş yapanlar tecrübesini belirtmeli. Mesela siz yaptınız mı? Ne kadar güvenilir? Sadece ucuz satmakla bir şey olmaz.

Akif Peköz isimli arkadaşımız Amazon üzerinden EVGA ekran kartı almıştı buyurun bu da konu linki videodaki kutunun korumasını izler iseniz demek istediğimi anlarsınız.
Evga GeForce GTX 750 Ti FTW ACX Kutu Açılışı
Güzel korunmuş. Hatta daha üst seviye kartlar daha iyi paketleniyor. Paketlemeden yana bir sıkıntı olmaz ama sonuçta elektronik ürün ve çok hassas olduklarından çabuk hasar görebiliyorlar. Her zaman istisnalar olur ve sorunlar çıkabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı