Amazon'dan alınacak klavye için ekstra vergi vermem gerekiyor mu?

Tamamda neden en kısa sürede oluşturmam gerekiyor? Ücret daha uygun olduğu için mi yoksa başka bir nedeni mi var?
Dolar kuru şu an 8.1 seviyelerine çıkmış durumda fakat Amazon.com kendi dolar kurunu yenilemediği için 7.47 TL gösteriyor. Yani siz bu cihazı 12 saat sonra en az 700 TL civarlarından satın alıcaksınız. Düzeltme şu anki Dolar kuru ile birlikte 670 TL civarlarına alabiliyorsunuz.

Hemen almanızı tavsiye ederim. Bunun dışında vergi ödemezsiniz. Dolar kuru 8.1 TL olmuşken kaçırmayınız.
Oha ne ara 8'i geçti? En son baktığımda 7.5 altındaydı.

Bu arada şu fiyatın kaçırmamamız gereken bir şeymiş gibi gelmesini sağlayan sistemin ben... Klavyeye 400-500 veriyoruz ve hemen alın kaçırmayın diyenler oluyor. Şartlara bakınca indirim iyi geliyor ama genelde durum yine kötü.

Dolar kuru şu an 8.1 seviyelerine çıkmış durumda fakat Amazon.com kendi dolar kurunu yenilemediği için 7.47 TL gösteriyor. Yani siz bu cihazı 12 saat sonra en az 700 TL civarlarından satın alacaksınız.

Anladım ama ben bu ürünü deneme amaçlı sepete ekledim. Sadece bu vergi olayını çözmek için konu açtım. Yani benim tek merak ettiğim şey bu 612₺ haricinde bir fiyat vermem gerekiyor mu? Sonradan bir sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum. Ona göre bir klavye seçimi yapacağım.

Bunun için alıcak iseniz alınız dedik.
1616373013493.png

Anladım ama ben bu ürünü deneme amaçlı sepete ekledim. Sadece bu vergi olayını çözmek için konu açtım. Yani benim tek merak ettiğim şey bu 612₺ haricinde bir fiyat vermem gerekiyor mu? Sonradan bir sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum. Ona göre bir klavye seçimi yapacağım.
Eğer satıcı Amazon ise herhangi ekstra bir şey ödemezsiniz.

Import Fees Deposit yazan yerlerde vergiyi satın alım aşamasında çekiyor. Yani 39.39 Dolar vergi olarak ödeyeceksiniz alabilirsiniz. Sadece Shipping yazanlardan alırsanız sizin için sorun olabilir vergi fiyatını satın alımda almadıkları için.
1616375926301.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı