Amazon'dan Alınan Bilgisayar Bileşenleri Sorunsuz Gelir mi?

Lomer

Hectopat
Yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat bütçem kısıtlı olduğu için paramı kuruşu kuruşuna mantıklı harcamak istedim ve aklıma ilk olarak Amazon geldi. Biraz araştırdığımda %18 vergi geleceğini fakat bunu ödeyeceklerini gördüm.
Aklıma takılan sorulardan biri ekran kartı, işlemci, anakartı Amazon'dan alırsam sorunsuz gelir mi? Aklıma takılan diğer soru ise vergi kimlik numarasını Amazon ile paylaşmak güvenli mi ve nereden paylaşılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi günler dilerim,

Amazondan alış yaparken satıcı kısmına dikkat etmelisiniz. Üretici dışında gönderilen ürünlerde bazen sıkıntılar yaşıyorum geri göndermem gerekebiliyor. Onun dışında sorunsuz kullanabilirsiniz. 2 sene boyunca kullandığım ana kartta sorun oluştuğunda Amazon ekibiyle mailleşmiştik ürünü gönderdikten sonra sıfırını geri göndermişlerdi. Halen aynı ürünü kullanmaktayım.
İyi günler dilerim,

Amazondan alış yaparken satıcı kısmına dikkat etmelisiniz. Üretici dışında gönderilen ürünlerde bazen sıkıntılar yaşıyorum geri göndermem gerekebiliyor. Onun dışında sorunsuz kullanabilirsiniz. 2 sene boyunca kullandığım ana kartta sorun oluştuğunda Amazon ekibiyle mailleşmiştik ürünü gönderdikten sonra sıfırını geri göndermişlerdi. Halen aynı ürünü kullanmaktayım.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı