Amazon'dan alınan DualSense kullanılmış ya da açılmış mı geliyor?

Grande Eyemen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon'dan dualsense aldım fakat insanlar genel olarak kutunun ezik geldiğini, ürünün açılmış ya da bozuk olduğunu falan söylüyorlar. Benim aldığım üründe TR üzerinde böyle yorumlar yok fakat her platformda her üründe böyle yorumlar var bundan dolayı biraz şüphe düştü içime. Konuyla alakalı bilgisi olanlar ya da daha önce alışveriş yapanlar konuyla ilgili bilgi verirse sevinirim, teşekkürler.

Merhaba, Amazon'dan dualsense aldım fakat insanlar genel olarak kutunun ezik geldiğini, ürünün açılmış ya da bozuk olduğunu falan söylüyorlar. Benim aldığım üründe TR üzerinde böyle yorumlar yok fakat her platformda her üründe böyle yorumlar var bundan dolayı biraz şüphe düştü içime. Konuyla alakalı bilgisi olanlar ya da daha önce alışveriş yapanlar konuyla ilgili bilgi verirse sevinirim, teşekkürler.
Satıcı ve gönderici Amazon.tr ise bir şüphen olmasın ama gönderici Amazon satıcı ise bildiğimiz E-Ticaret yapan satıcılardansa müşteri hizmetleriyle görüşüp endişen olduğunu söylersen direkt iade alır hediye kuponuda verirler Amazon iade konusunda çok iyi yaklaşıyor yormuyor alıcıyı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı