Amazon'dan alınan iPhone 15 orijinal mi?

conorwolf

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan aldığım iPhone 15 kutusunun arkasındaki seri numarasını sisteme girdiğimde aygıtınız kaydedilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarını görüntüleyemiyoruz. Bu aygıtı kaydetmek için Apple ürün satıcınız veya kablosuz iletişim operatörünüz ile irtibat kurun.

Böyle bir mesajla karşılaşıyorum. Satılan ürünün orijinalliğinden nasıl emin olabilirim?

Amazon'dan aldığım iPhone 15 kutusunun arkasındaki seri numarasını sisteme girdiğimde aygıtınız kaydedilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarını görüntüleyemiyoruz. Bu aygıtı kaydetmek için Apple ürün satıcınız veya kablosuz iletişim operatörünüz ile irtibat kurun.

Böyle bir mesajla karşılaşıyorum. Satılan ürünün orijinalliğinden nasıl emin olabilirim?
Galiba orjinal değil kaçak.

Telefonu kullanırken anlarsın. Amazon'dan yorumlarına bak.

Satıcı Amazon mu? Öyleyse zaten çakma olamaz.

Evet satıcı Amazon ben de öyle düşünüyorum ama bilgileri girince böyle bir uyarıyla karşılaşmam acaba dedirtti.

IPhone'larda garanti telefon ilk defa etkinleştirildiği tarihte başlar. Forumda şöyle bir bilgi var acaba telefonu etkinleştirdikten sonra mı aktif olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı