Çözüldü Yurt dışı iPhone 15 orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rashnikko

Kilopat
Merhaba, bugün aratıp bulduğum bir telefoncudan kapalı kutu 15 Pro aldım. Kutunun yapma olduğu çok belliydi ama zaten önemli olan içindeki cihazdı benim için. Kutuyu önemsemedim. Seri numarası ve model numarası hakkında Apple ile görüştüm ve problem olmadığını ama istersem bir servise götürüp inceletebileceğimi söyledi. Fonksiyonlarında vs. hiçbir sorun yok açıp kurdum ve her şey yolunda gözüküyor. Sadece kutunun sonradan yapılmış olması rahatsız etti ve model numarası 5 ile başlıyor. Bu durum bazı yerlerde değişim olarak değerlendirilmiş fakat Apple böyle bir şey söylemedi. Bu ilk harf veya sayı model numarasına ve cihaz ülkesine göre değişiyormuş. Sizce ürün orijinal midir? Kesin tespit için neler yapmam lazım?

Eucagan yazın hocam.

Hocam size yanıt olarak ekliyorum şimdi bilgileri gizleyip. 15 Pro yazan bana verilen kutu, 16 Pro telefoncunun bana fotoğrafını gönderdiği kutu. Sansür atıp ekliyorum. Bu arada şunu ekleyeyim. Seri numarası, IMEI vs. yazan kısım bendeki kutuda oldukça kötü bir netlikte görünüyor. Yani bayağı üzerine kalıp koyup boya sıkmış gibi bir şey. Dandik bir baskı var.
Toplama olup olmadığını kutudaki seri numarasını Apple'ın sitesinden sorgulayarak anlayabilirsin aygıt etkinleştirilmemiş veya satın alım onaylanmadı diyorsa al kapsam süresi doldu yazıyorsa toplamadır.

15 Pro'nun kutusu ülke koduyla uyuşuyor ancak 16 Pro'nun ülke kodu 16 Pro Max'a ait. Gerçekten ilginç. Bu noktada 16 Pro'nun güvenilir olduğuna dair bir şey söylemem zor. Kampanya devam ediyorsa biraz daha araştırmanızı öneririm. Ama 16 Pro kutusu düzgün duruyor ancak yanlış görmediysem A3295 kodu 16 Pro Max'e ait bir kod.

15 Pro çift simli olması gerek bu arada. Çin kodlu olanlar çift simli olarak geliyor.
15 Pro'nun kutusundaki bilgiler ile cihazdaki tüm bilgiler uyuyor. Yani 15 Pro bir demo olarak üretilmiş cihaz ama kutuyu bunlar çakmış. Uzun araştırmalar sonucu bundan eminim. Ama 16 Pro gerçekten çok ilginç, ne yazan seri numarası aktifleşmemiş görünüyor ne de model kodu 16 Pro'ya ait. Elimdeki bu cihazı gereken bilgileri vererek satacağım. Ekleme yaparak gerçekten güvenilir bir yerden 16 Pro alacağım. Tavsiye ettiğiniz yer var mıdır? Applekutusu, AppleTech, AppleOGZ veya Furkan Coskun. Bu dördünden bilip güvenilir gördüğünüz hangisidir?

Toplama olup olmadığını kutudaki seri numarasını Apple'ın sitesinden sorgulayarak anlayabilirsin aygıt etkinleştirilmemiş veya satın alım onaylanmadı diyorsa al kapsam süresi doldu yazıyorsa toplamadır.
Kapsam süresi doldu diyor attığı cihazın seri numarasında. Yine değişim veya bu sefer cidden toplama bir cihaz o eminim. Elimdekini satıp ekleyerek 16 Pro alacağım güvenilir bir yerden. İstanbulda nereyi tavsiye edersiniz?

Hocam ben Irak'tan getirtmiştim bir tanıdığın yardımıyla. Bu saydıklarınızı ilk defa görüyorum. Kusura bakmayın bu konuda yardımcı olamaycağım.

15 Pro'nun kutusundaki bilgiler ile cihazdaki tüm bilgiler uyuyor. Yani 15 Pro bir demo olarak üretilmiş cihaz ama kutuyu bunlar çakmış. Uzun araştırmalar sonucu bundan eminim. Ama 16 Pro gerçekten çok ilginç, ne yazan seri numarası aktifleşmemiş görünüyor ne de model kodu 16 Pro'ya ait. Elimdeki bu cihazı gereken bilgileri vererek satacağım. Ekleme yaparak gerçekten güvenilir bir yerden 16 Pro alacağım. Tavsiye ettiğiniz yer var mıdır? Applekutusu, AppleTech, AppleOGZ veya Furkan Coskun. Bu dördünden bilip güvenilir gördüğünüz hangisidir?

Kapsam süresi doldu diyor attığı cihazın seri numarasında. Yine değişim veya bu sefer cidden toplama bir cihaz o eminim. Elimdekini satıp ekleyerek 16 Pro alacağım güvenilir bir yerden. İstanbulda nereyi tavsiye edersiniz?
Appleogz toplamalara savaş açmış biri hocam direkt ondan alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı