Amazon'dan alınan laptop gümrükten geçer mi?

fidessir

Centipat
Daha fazla  
Hocam hayırlı forumlar Amazon'dan laptop bakarken uygun fiyatlı bir şey gözüme çarptı resimleri koyayım linki bulamadım uygulama diye.
Peşin fiyatına taksit falan da yapıyor satıcı ve gönderen Amazon aldıktan sonra sıkıntı çıkar mı? Hiç bu kadar yüklü fiyata yurt dışından almadım herhangi bir şey yok gümrüğe takılma ekstra ödeme vs. vs. gibi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-23-22-58-34-963_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-08-23-22-58-34-963_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2024-08-23-22-58-39-372_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-08-23-22-58-39-372_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2024-08-23-22-58-43-861_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-23-22-58-43-861_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayırlı forumlar Amazon'dan laptop bakarken uygun fiyatlı bir şey gözüme çarptı resimleri koyayım linki bulamadım uygulama diye.
Peşin fiyatına taksit falan da yapıyor satıcı ve gönderen Amazon aldıktan sonra sıkıntı çıkar mı? Hiç bu kadar yüklü fiyata yurt dışından almadım herhangi bir şey yok gümrüğe takılma ekstra ödeme vs. vs. Gibi?

Yok hocam olmaz. Hayırlı olsun.

Peşin fiyatına taksit falan da yapıyor satıcı ve gönderen Amazon aldıktan sonra sıkıntı çıkar mı? Hiç bu kadar yüklü fiyata yurt dışından almadım herhangi bir şey yok gümrüğe takılma ekstra ödeme vs. vs. gibi?
Gümrükten geçecek bir durum yok. Cihaz Amazon’un Türkiye’deki depolarından birinde muhtemelen.

Amazon Türkiye satıyor. Yurtdışından gelmiyor.

Eğer satıcı Amazon Germany veya Amazon USA olursa yurt dışından gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı