Siz ürünü iade ettiğiniz zaman sözleşme haklarınızdan da vazgeçmiş oluyorsunuz çünkü ürün bedeli size geri veriliyor.
Benim kaçırdığım bir şey var sanırım. İade ettikten sonra THH ile neyi çözmeye çalışacaksınız?
Hah. Ben burayı kaçırmışım. Yanlış okumuşum sanırım. Tekrar tekrar okudum çünkü.Arkadaş iade etmek istemiyor hocam. Konuda açık açık söylemiş, iade ederse aynı ürünü 2 kat pahalıya alıyor.
Arkadaşın değişim hakkı varken neden iade ederek zarar etsin ki?
Önce ürünü servise gönderin. İade için sağlam raporu alın. İadeye uygun olduğunu gösteren rapor ile THH'ye değişim yapmak istediğinize dair bir dilekçe yazın. Bi kağıtla falan uğraşmanıza gerek yok. Online olarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Faturanızı ve sağlam raporunu yüklemeniz yeterli oluyor. Farklı bir şey istenirse zaten size Heyet'ten cevap gelir. Ona göre hareket edersiniz.Ben sözleşmeleri okuduktan sonra THH'ye başvurumu yapacağım. Yani şu an en doğrusu o gözüküyor.
Ben de önceden bir problem yaşamıyordum. Bariz şekilde 1 ay bile kullanmadan yandan bayağı bir açılan ayakkabının iadesini "kullanıcı hatası" diyerek reddettiler. Hiç incelemeden direkt reddettiklerine çok eminim çünkü bunu birkaç üründe daha yaşadım.Anladım. Sizin deneyiminiz kötü olmuş ama ben bir problem yaşamadım.
Doğrudur. Şans işi bu biraz da. Bugün bana iyi size kötü, yarın size iyi bana kötü. Bu gibi durumlarda işte ürünü kendi garantisi kapsamında servise gönderip, oradan gelen sonuçla iade veya değişim için alınan yere başvurulduğunda sonuç alınabiliyor.Ben de önceden bir problem yaşamıyordum. Bariz şekilde 1 ay bile kullanmadan yandan bayağı bir açılan ayakkabının iadesini "kullanıcı hatası" diyerek reddettiler. Hiç incelemeden direkt reddettiklerine çok eminim çünkü bunu birkaç üründe daha yaşadım.
Kabul etmiyorlar ki. Amazon diyor ki sadece iade alabilirim. Onu da keyfime göre alırım. Sizin dediğiniz gibi olsaydı iade reddedildikten sonra garantiye gönderebiliyor olurdum. Resmen diktatör gibi benim dediğim olacak diyor sadece.Doğrudur. Şans işi bu biraz da. Bugün bana iyi size kötü, yarın size iyi bana kötü. Bu gibi durumlarda işte ürünü kendi garantisi kapsamında servise gönderip, oradan gelen sonuçla iade veya değişim için alınan yere başvurulduğunda sonuç alınabiliyor.
Önce ürünü servise gönderin. İade için sağlam raporu alın. İadeye uygun olduğunu gösteren rapor ile THH'ye değişim yapmak istediğinize dair bir dilekçe yazın. Bir kağıtla falan uğraşmanıza gerek yok. Online olarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Faturanızı ve sağlam raporunu yüklemeniz yeterli oluyor.
Ben sözleşmeleri okuduktan sonra THH'ye başvurumu yapacağım. Yani şu an en doğrusu o gözüküyor.
Ben bu şekilde Airpods değişimi aldım. Kendi deneyimimi yazdığım mesaja neye dayanarak tamamen yanlış diyebiliyorsunuz?Hayır hayır, tamamen yanlış.
Ben bu şekilde AirPods değişimi aldım. Kendi deneyimimi yazdığım mesaja neye dayanarak tamamen yanlış diyebiliyorsunuz?
İade jelatini açıldığı için kabul görmedi. Sol kulaklıktan ses az geliyordu. Garanti kapsamında sadece sol kulaklığın değişmesini istemedim ve servis ile işimi hallettim. Zannetmiyorum birisinin bana durduk yere bir kulaklık için insiyatif kullanıp şirketine zarar vermesini.Size sormak isterim, ürün sağlamsa neden değişim yaptınız?