Amazon'dan alınan Razer DeathAdder Essential nasıl garantiye gönderilir?

Mertyilm

Hectopat
2022 Ağustos ayında Razer DeathAdder Essential mouse almıştım. Kronik sorunu olan scroll tuşu bozuldu. Ürün şu an Amazon üzerinde satışta da değil. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün içerisinden garanti belgesi çıktı ise üzerinde yazan teknik servise göndermen lazım. Servis bu tür arızalarda yeni ürün ile değişim yapıyor. Amazon ile iletişime geçersen para iadesi yapar.

Ürün içerisinden garanti belgesi çıktı ise üzerinde yazan teknik servise göndermen lazım. Servis bu tür arızalarda yeni ürün ile değişim yapıyor. Amazon ile iletişime geçersen para iadesi yapar.
Ürün kutusundan razer kitapçığı ve stickerı dışında bir şey çıkmadı. Ben scroll sorunu yüzünden ve ayriyeten kablosuz mouse istediğim için yeni mouse aldım fakat bu mouseyide garantiye gönderebilirsem ve arıza giderilirse veya sıfırı verilirse satmayı düşünüyorum.

Dostum ürünün seri numarasını vereceğim site üzerinden garanti sorgulaması yap önce. Aklında bulunsun Amazon'un sattığı ürünlerin bir kısmında Türkiye garantisi bulunmaz. Ha Amazon mağdur etmez direk iade yapar orası ayrı konu. Benim tahminime göre senin aldığın üründe Türkiye garantisi bulunmuyor. Vereceğim link üzerinden sorgulamanı yap, eğer ürün kayıtlı değilse Amazon ile iletişime geçeceksin. Ayrıca bu ürünlerin tamiri yok garantisi varsa değişim yaparlar.

Amazon üzerinden fatura bilgisine ulaşmaya çalışıyorum fakat
Dostum ürünün seri numarasını vereceğim site üzerinden garanti sorgulaması yap önce. Aklında bulunsun Amazon'un sattığı ürünlerin bir kısmında Türkiye garantisi bulunmaz. Ha Amazon mağdur etmez direk iade yapar orası ayrı konu. Benim tahminime göre senin aldığın üründe Türkiye garantisi bulunmuyor. Vereceğim link üzerinden sorgulamanı yap, eğer ürün kayıtlı değilse Amazon ile iletişime geçeceksin. Ayrıca bu ürünlerin tamiri yok garantisi varsa değişim yaparlar.
Satıcı amazon değil Gelecek Evimde diye bir firma 190 küsür ürün satıyor. Şuan Satıcı Mesajlaşma Asistanı ile satıcıya mesaj gönderiyorum garanti hakkında.

Amazon üzerinden fatura bilgisine ulaşmaya çalışıyorum fakat

Satıcı amazon değil Gelecek Evimde diye bir firma 190 küsür ürün satıyor. Şuan Satıcı Mesajlaşma Asistanı ile satıcıya mesaj gönderiyorum garanti hakkında.
O zaman işler değişir dostum. Ürünün seri numarası farenin altında yazar, sen hemen şimdi yukarıda verdiğim linkten ürünün garanti sorgulamasını yapıyorsun seri numarasını girerek.

"Arıza From, İrsaliye, Ürün Seri veya IMEI numarası bulunamadı." diyor.
Satıcı ile iletişime geç bakalım ne çıkacak. Ha bu arada oradan garanti takibini seçip arama yaptıracaksın, belki arıza araması yaptırmış olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı