Olma imkanı var. Satıcı puanı nasıl?Arkasındaki kodu da Razer sitesine yazdım, error verdi. Yarın iade etmeyi düşünüyorum.
Arkasındaki kodu da Razer sitesine yazdım, error verdi. Yarın iade etmeyi düşünüyorum.
Olma imkanı var. Satıcı puanı nasıl?
Razer death Essential iyi bir fare değil kaç paraya aldınız bilmiyorum ama SteelSeries Prime daha mantıklı.
İade et. Onu alacağına buraya konu açsaydın keşke neyse iade edip SteelSeries Prime al o kronik bozuntu mouse kullanma.
![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artarsan bunu öneririm.
![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Satıcının puanı iyiydi.
Satıcının puanı iyiydi.
İade edeceğim, Rampage Drop m3'ü önerir misiniz?
Rampage alınmaz. Toplam bütçen ne kadar?Satıcının puanı iyiydi.
İade edeceğim, Rampage Drop m3'ü önerir misiniz?
Orijinal üründe olsa iade edin kronik bir mouse alınmaz.
Önermem. Bu bütçe de en mantıklı seçenek SS Prime. Artarım dersen HyperX PulseFire Haste.
Rampage alınmaz. Toplam bütçen ne kadar?
Desenize baştan hocam.Tamam. Sağ olun.
1500'e kadar çıkarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.