Hepsiburada'dan alınan Razer Deathadder Essential çakma mıdır?

efebaba9

Centipat
Daha fazla  
Arkasındaki kodu da Razer sitesine yazdım, error verdi. Yarın iade etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkasındaki kodu da Razer sitesine yazdım, error verdi. Yarın iade etmeyi düşünüyorum.

İade et. Onu alacağına buraya konu açsaydın keşke neyse iade edip SteelSeries Prime al o kronik bozuntu mouse kullanma.

Bütçe artarsan bunu öneririm.

Olma imkanı var. Satıcı puanı nasıl?

Satıcının puanı iyiydi.

Razer death Essential iyi bir fare değil kaç paraya aldınız bilmiyorum ama SteelSeries Prime daha mantıklı.

İade et. Onu alacağına buraya konu açsaydın keşke neyse iade edip SteelSeries Prime al o kronik bozuntu mouse kullanma.

Bütçe artarsan bunu öneririm.

İade edeceğim, Rampage Drop m3'ü önerir misiniz?

Tamam. Sağ olun.

1500'e kadar çıkarım.
Desenize baştan hocam.

R1 SE modelini de tercih edebilirsiniz.

Merhaba mouse çakma. Ben de aynı ürünü Hepsiburada üzerinden aldım. Ürün ne yazılım tanıyor ne scroll tuşundan ışık yanıyor ne de ağırlığı yerinde! Ürün düpedüz çakma olarak orijinal adı altında satılıyor. Satıcıya yazdım, ürünün yazılmasal sorunlar nedeniyle driver tanımadığını söyledi o kadar. Hepsiburada'yı aradım ürünü gönderin incelensin filan dedi de altı üstü kutusunu yırtarak açtık diye uzun bir süre para iadesi alamadan mousesuz kalma durumum var. Hatta incelemeyi kim yapıyor bilmiyorum da bu mouse belki elimde bile kalabilir. Siz siz olun Amazon'dan şasmayın bir şey alırken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı