Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.113 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Aralık 2018 #31 painkiller dedi: En güzel teşekkür sana faydalı olan mesajları beğenmektir unutma Genişletmek için tıkla... İmzama bile yazmama rağmen Sosyal'de sadece teşekkür mesajı görünce hafiften sinirlerim zıplıyor
painkiller dedi: En güzel teşekkür sana faydalı olan mesajları beğenmektir unutma Genişletmek için tıkla... İmzama bile yazmama rağmen Sosyal'de sadece teşekkür mesajı görünce hafiften sinirlerim zıplıyor
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 4 Aralık 2018 #32 Savia dedi: İmzama bile yazmama rağmen Sosyal'de sadece teşekkür mesajı görünce hafiften sinirlerim zıplıyor Genişletmek için tıkla... Benim de önceden yazıyordu sonra sildim n'aparsın İnsanlar alışır elbet beğen butonunu kullanmaya
Savia dedi: İmzama bile yazmama rağmen Sosyal'de sadece teşekkür mesajı görünce hafiften sinirlerim zıplıyor Genişletmek için tıkla... Benim de önceden yazıyordu sonra sildim n'aparsın İnsanlar alışır elbet beğen butonunu kullanmaya