Nexusxss Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Merhaba. Amazon'da bir ürün alacağım ve 30€ sınırlamasında mı ve gümrükten geçer mi, söyler misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum buraya. Gümrükten geçmiyorsa almayacağım bilgilendirir misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_2024-10-30-19-12-01-451_com.miui.gallery-edit.jpg 71,2 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba. Amazon'da bir ürün alacağım ve 30€ sınırlamasında mı ve gümrükten geçer mi, söyler misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum buraya. Gümrükten geçmiyorsa almayacağım bilgilendirir misiniz?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ekim 2024 #2 Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 Euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır.
Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 Euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.510 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 Smmmhunter dedi: Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 Euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır. Genişletmek için tıkla... Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum.
Smmmhunter dedi: Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 Euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır. Genişletmek için tıkla... Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum.
Nexusxss Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #4 Smmmhunter dedi: Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır. Genişletmek için tıkla... Ürün 779 TL vergi ile 990 TL oluyor yani geçiyor mu kral. Bir fotoğrafa bakabilir misin o mesajdaki.
Smmmhunter dedi: Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır. Genişletmek için tıkla... Ürün 779 TL vergi ile 990 TL oluyor yani geçiyor mu kral. Bir fotoğrafa bakabilir misin o mesajdaki.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ekim 2024 #5 Klaizee dedi: Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil. Nexusxss dedi: Ürün 779 TL vergi ile 990 TL oluyor yani geçiyor mu kral. Bir fotoğrafa bakabilir misin o mesajdaki. Genişletmek için tıkla... Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok.
Klaizee dedi: Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil. Nexusxss dedi: Ürün 779 TL vergi ile 990 TL oluyor yani geçiyor mu kral. Bir fotoğrafa bakabilir misin o mesajdaki. Genişletmek için tıkla... Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok.
Nexusxss Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #6 Smmmhunter dedi: Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil. Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektiniz
Smmmhunter dedi: Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil. Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektiniz
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ekim 2024 #7 Nexusxss dedi: Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektiniz Genişletmek için tıkla... Gümrükten geçer anlamında dedim. Zaten 30 Euro 1100 lira civarlarında bir rakam şu anda. Rahat olabilirsiniz.
Nexusxss dedi: Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektiniz Genişletmek için tıkla... Gümrükten geçer anlamında dedim. Zaten 30 Euro 1100 lira civarlarında bir rakam şu anda. Rahat olabilirsiniz.