Nexusxss
Decapat
Daha fazla
Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum.Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 Euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır.
Ürün 30 Euro'nun altında. Teslimat ücretleri 30 euro sınırına dahil olmaz. Ürünün fatura üzerindeki fiyatına bakılır.
Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil.Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum.
Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok.Ürün 779 TL vergi ile 990 TL oluyor yani geçiyor mu kral. Bir fotoğrafa bakabilir misin o mesajdaki.
Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektinizZaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil.
Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok.
Gümrükten geçer anlamında dedim. Zaten 30 Euro 1100 lira civarlarında bir rakam şu anda. Rahat olabilirsiniz.Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.