Keduket Decipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Aralık 2019 #1 Kargo dahil 505 dolarlık bir ürün almayı planlıyorum. Türkiye fiyatından 400TL civarı daha ucuz. Duyduğuma göre Amazon vergiyi dahil ediyormuş. Ediyor mu? Umarım ediyordur, yoksa tüm planlarım çöpte.
Kargo dahil 505 dolarlık bir ürün almayı planlıyorum. Türkiye fiyatından 400TL civarı daha ucuz. Duyduğuma göre Amazon vergiyi dahil ediyormuş. Ediyor mu? Umarım ediyordur, yoksa tüm planlarım çöpte.
Çözüm Lutalica 18 Aralık 2019 Kartı seçip ödeme ekranına geldiğinizde kargo ve vergi dahil fiyatını görebilirsiniz.
C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 19 Aralık 2019 #21 Keduket dedi: Arkadaşta 0 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır dikkatli bakın. $5.03 olarak belirtilmiş. Artı 0 Eksi
Keduket dedi: Arkadaşta 0 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır dikkatli bakın. $5.03 olarak belirtilmiş.
S SickBoy Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 27 19 Aralık 2019 #22 Keduket dedi: Arkadaşta 0 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Deposit bölümünden bahsediyor. Bu konudaki arkadaşın siparişinde de aynı durum varmış. Sanırım bu kısım gümrük vergisi oluyor. Artı 0 Eksi
Keduket dedi: Arkadaşta 0 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Deposit bölümünden bahsediyor. Bu konudaki arkadaşın siparişinde de aynı durum varmış. Sanırım bu kısım gümrük vergisi oluyor.
C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 19 Aralık 2019 #23 SickBoy dedi: Deposit bölümünden bahsediyor. Bu konudaki arkadaşın siparişinde de aynı durum varmış. Sanırım bu kısım gümrük vergisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin, Amazon sizden burda yazandan fazla ücret almayacak. Artı 0 Eksi
SickBoy dedi: Deposit bölümünden bahsediyor. Bu konudaki arkadaşın siparişinde de aynı durum varmış. Sanırım bu kısım gümrük vergisi oluyor. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin, Amazon sizden burda yazandan fazla ücret almayacak.
S SickBoy Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 27 19 Aralık 2019 #24 crimlex dedi: Merak etmeyin, Amazon sizden burda yazandan fazla ücret almayacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yurtdışından gelen siparişler için de geçerli mi peki bu durum? Artı 0 Eksi
crimlex dedi: Merak etmeyin, Amazon sizden burda yazandan fazla ücret almayacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yurtdışından gelen siparişler için de geçerli mi peki bu durum?
C crimlex Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 409 Çözümler 3 19 Aralık 2019 #25 SickBoy dedi: Teşekkürler. Yurtdışından gelen siparişler için de geçerli mi peki bu durum? Genişletmek için tıkla... Evet. Amazondan 4-5 defa alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Eğer sorarsanız size ek ücret ödetmeyeceklerini belirtirler zaten. Artı 0 Eksi
SickBoy dedi: Teşekkürler. Yurtdışından gelen siparişler için de geçerli mi peki bu durum? Genişletmek için tıkla... Evet. Amazondan 4-5 defa alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Eğer sorarsanız size ek ücret ödetmeyeceklerini belirtirler zaten.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 19 Aralık 2019 #26 SickBoy dedi: Teşekkürler. Yurtdışından gelen siparişler için de geçerli mi peki bu durum? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr adresinden alışveriş yaparken vergi ödemiyorsunuz. Eğer yurtdışından ürün gelecekse zaten bu vergi ekleniyor. Artı 0 Eksi
SickBoy dedi: Teşekkürler. Yurtdışından gelen siparişler için de geçerli mi peki bu durum? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr adresinden alışveriş yaparken vergi ödemiyorsunuz. Eğer yurtdışından ürün gelecekse zaten bu vergi ekleniyor.
K Kubilay6060 Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 8 8 Haziran 2020 #27 Lutalica dedi: Resimde gördüğün gibi en son ödeme sayfasında çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Vergi ciktimi? Artı 0 Eksi
Lutalica dedi: Resimde gördüğün gibi en son ödeme sayfasında çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Vergi ciktimi?