Amazon'dan alışveriş yapma

Zeoque

Kilopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Amazonla ilgili birkaç sorum olucak:
1_Amazondan Monitör ve kulaklık almayı düşünüyorum bu ürünler kaç günde bana gelir?
2_Amazona ücretsiz kargoyla ilgili bir mail attım ve ordaki çalışan bana ücretsiz kargo yollayabileceklerini söyledi(ekran görüntüsünü koyacağım bakarsanız yanlış çevirmiş olabilirim)bu kaç üründe geçerli olur ve kesinlikle ücretsiz kargo olur mu?
3_Bu ücretsiz kargoyu benden nasıl kesecekler?
4_Kredi kartından sıkıntı çıkabilir mi?
Sorularım bu kadar hepinize teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
3 hafta gibi bir sürede gelir büyük ihtimal. Ücretsiz kargo için bende mesaj yollamıştım ilk başta kargo parasını ödemiştim ama yinede kartıma parayı geri yatırdılar.

Ama easy-to-open packaging olayını anlamadım o nedir bilen var mıdır ki?
İsmine ve anlattığına bakılırsa hocam, BİM poşetlerinin doğada yok oluyor iddiası vardır ya onu diyorlar. İddialarına göre o paketi açman normalinden daha kolay, paket doğada yok olan cinsten ve biraz daha korunaklı imiş.

Hepinize merhaba. Amazonla ilgili birkaç sorum olucak:
1_Amazondan Monitör ve kulaklık almayı düşünüyorum bu ürünler kaç günde bana gelir?
2_Amazona ücretsiz kargoyla ilgili bir mail attım ve ordaki çalışan bana ücretsiz kargo yollayabileceklerini söyledi(ekran görüntüsünü koyacağım bakarsanız yanlış çevirmiş olabilirim)bu kaç üründe geçerli olur ve kesinlikle ücretsiz kargo olur mu?
3_Bu ücretsiz kargoyu benden nasıl kesecekler?
4_Kredi kartından sıkıntı çıkabilir mi?
Sorularım bu kadar hepinize teşekkürler.

Eki Görüntüle 180381
Öncelikle alttaki screenshot'ı okudum ve orada bedava olduğunu söylemiyor. Amazon'u tercih ettiğin için teşekkür edip, bahsettiğin ürünü bulamadığını daha belirgin konuşmanı istiyor senden.
Genelde ücretsiz kargo 9-14 gün arası gelir yazıyor bakarsan ama monitör ve kulaklık 75$ limitini aştığından gümrükte takılabilir işler uzayabilir. Kredi kartından sıkıntı çıkabilir mi derken güvenlik açısından endişen olmasın.

Arkadaşlar, Amazon.Com'dan ve hatta yurt dışından ilk alış-verişimi gerçekleştirmiştim. Ürünler bugün elime ulaştı.
Razer Deathadder Chroma
Razer Goliathus Speed Large
Olmak üzere 2 ürünü 13 Ağustos tarihinde siparişini verdim. (Cumartesi günü) İki ürün de bugün elime ulaştı, yani 13 günde sağ salim elimdeler. :) Güzel bir deneyim oldu benim için, kulaklık da alacağım Steelseries Siberia 200 fakat TR'ye kargo hala açılmamış durumda onu bekliyorum heyecanla.

Dosya Ekleri

• IMG_6696.JPG
    IMG_6696.JPG
    221,1 KB · Görüntüleme: 110
Arkadaşlar, Amazon.Com'dan ve hatta yurt dışından ilk alış-verişimi gerçekleştirmiştim. Ürünler bugün elime ulaştı.
Razer Deathadder Chroma
Razer Goliathus Speed Large
Olmak üzere 2 ürünü 13 Ağustos tarihinde siparişini verdim. (Cumartesi günü) İki ürün de bugün elime ulaştı, yani 13 günde sağ salim elimdeler. :) Güzel bir deneyim oldu benim için, kulaklık da alacağım Steelseries Siberia 200 fakat TR'ye kargo hala açılmamış durumda onu bekliyorum heyecanla.
Türkiye'ye kargo açık şuan.

https://www.amazon.com/gp/product/B015ZXZ1BY/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Bu ürünün sayfasında Türkiye'ye kargo var diyor. Fakat sepete atınca "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total." diyor ne yazıkki ?
Siz siparişi vermeye devam edin. Bana da aynısı olmuştu ama siparişi verebiliyorsunuz ve sıkıntı çıkmıyor.

Siz siparişi vermeye devam edin. Bana da aynısı olmuştu ama siparişi verebiliyorsunuz ve sıkıntı çıkmıyor.

Emin misiniz ?
Zaten sol menüden TR kargo olan diye seçiyorum. Hatta altında TR kargo edilir diyor ama sepete ekleyince de o hatayı veriyor. Ama güvenemedim siz şimdi dediniz geliyor diye ama.
Eğer kesinse Azio MGK1 klavye de alacağım.

Başka böyle olup da sipariş veren arkadaş var mı?

Hocam o konuyla ilgili konu açtım aynı dertten muzdaribim fakat benim ürünümde de prime üyelik gösteriyor. Ayrıca ship to Turkey butona basıyorum ama sepette Türkiye!ye gönderilemez diyor acaba ne yapmamız gerek :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı