Ekran kartım GTX 1070 ve bu monitörü Amazon'dan almak istiyorum, ilk defa Amazon.com'dan alış veriş yapacağım. Bir sıkıntı olur mu ve dikkat etmem gereken neler var vergi vs ? Bir de satıcı olarak Amazon seçeneği yok. Başka satıcılardan alsam bir sorun olur mu?
Türkiye fiyatı: AOC G2460PG 24" 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD LED Fiyatı
Verilen linkteki monitörü aldım ben de Amazondan. Satıcı Amazon, alınabilecek en mantıklı ürün bence G-Sync li. Başka satıcılardan almamanı tavsiye ederim. Panelde sorun çıkarsa aldığında veya ürün kargoda hasar alırsa Amazon koşulsuz iade veya değişim yapıyor. Başka satıcılardan alırsan muhattap bulma konusunda sıkıntılar çekebilirsin.
Verilen linkteki monitörü aldım ben de Amazondan. Satıcı Amazon, alınabilecek en mantıklı ürün bence G-Sync li. Başka satıcılardan almamanı tavsiye ederim. Panelde sorun çıkarsa aldığında veya ürün kargoda hasar alırsa Amazon koşulsuz iade veya değişim yapıyor. Başka satıcılardan alırsan muhattap bulma konusunda sıkıntılar çekebilirsin.
Amazon.de sitesinden mi aldın? Yaklaşık 1.600tl ye denk geliyor. Yani açıkçası G-sync diye ölmüyorum ama Türkiye'den 1.600tl'ye monitör almaya kalksam g-sync'siz olacak ve biraz enayilik oluyor. Tek sıkıntım şimdi AOC G2460PF AMD Freesync ismiyle yazmışlar monitörü AOC G2460PG olması gerekiyor. Ama altta da G-sync'li diyor. Kafam karıştı şimdi o kadar para verecem sonuçta yanlış ürün almayım.