Amazon'dan AOC G2460PG monitör almak

cemcetin93

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen linkteki monitörü aldım ben de Amazondan. Satıcı Amazon, alınabilecek en mantıklı ürün bence G-Sync li. Başka satıcılardan almamanı tavsiye ederim. Panelde sorun çıkarsa aldığında veya ürün kargoda hasar alırsa Amazon koşulsuz iade veya değişim yapıyor. Başka satıcılardan alırsan muhattap bulma konusunda sıkıntılar çekebilirsin.

Verilen linkteki monitörü aldım ben de Amazondan. Satıcı Amazon, alınabilecek en mantıklı ürün bence G-Sync li. Başka satıcılardan almamanı tavsiye ederim. Panelde sorun çıkarsa aldığında veya ürün kargoda hasar alırsa Amazon koşulsuz iade veya değişim yapıyor. Başka satıcılardan alırsan muhattap bulma konusunda sıkıntılar çekebilirsin.
Amazon.de sitesinden mi aldın? Yaklaşık 1.600tl ye denk geliyor. Yani açıkçası G-sync diye ölmüyorum ama Türkiye'den 1.600tl'ye monitör almaya kalksam g-sync'siz olacak ve biraz enayilik oluyor. Tek sıkıntım şimdi AOC G2460PF AMD Freesync ismiyle yazmışlar monitörü AOC G2460PG olması gerekiyor. Ama altta da G-sync'li diyor. Kafam karıştı şimdi o kadar para verecem sonuçta yanlış ürün almayım.

Ürün daha elime ulaşmadı ama deneme fırsatım oldu. Görüntü hissiyatı beni memnun etti renkler iyi parlaklık baya iyi. Oyun performansı standart Gsync.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı