Amazon'dan Asus 27" PG278Q ROG Monitör siparis verme

Shamo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede üyelik açtığında gösteriyor gümrüğe ve kargoya gidecek fiyatı. Ürünün fiyatı $669.99. Vergi ve kargo ücreti de toplam $212.54. Buradan alsan daha mantıklı olur.

Evet eger bu sekilde olursa asagi yukari ayni fiyata denk geliyor. Ben bir de sey okumustum. Amazon öncelikle gümrük fiyatini falan hepsini birlikte hesapliyor ve normal bir sekilde ödüyorsunuz, Daha sonra ürün eline ulastiktan sonra, gümrük ücreti olarak hesaplanmis olan payi geri hesabiniza aktariyormus. Bunda bir gerceklik payi varmi?

Evet eger bu sekilde olursa asagi yukari ayni fiyata denk geliyor. Ben bir de sey okumustum. Amazon öncelikle gümrük fiyatini falan hepsini birlikte hesapliyor ve normal bir sekilde ödüyorsunuz, Daha sonra ürün eline ulastiktan sonra, gümrük ücreti olarak hesaplanmis olan payi geri hesabiniza aktariyormus. Bunda bir gerceklik payi varmi?
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Hocam 60 gün sonra aktarıyor. Amazon rehberi DH diye yaz ara orda Mühendis Murat' abinin yazdığı konu var. Herşeyi en ince detayına göre anlatıyor. Ben onun rehber ile h100i v2 aldım.

Hocam ben 2 adet fan ve kargo ücreti dahil 450tl aldım. Şuan 90 küsür dolar ben aldığım zaman 100 küsür dolardı.

Hocam bu arkadaş ile görüşün ben rm1000i aldım. Ürün sorunlu çıktı iade alıp bana yenisini gönderdi. Amazon dan getiriyor ürünleri ve amazona daha iyi fiyat veriyor. Aynı anda sipariş üzerine ürün getiriyor. +905416755180

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı