Amazon'dan Asus R9 380X Almak

enesenol

Megapat
Daha fazla  
Bugün amazon'da gezinirken takip ettiğim ekran kartının 20 $ indirime girdiğini gördüm. Satın aldım ama daha ödemeyi almadılar.
Neyse soruma gelecek olursak, satıcıya biri soru sormus oc versiyonu mu diye o da hayır demiş. Ama technopatın videosunda oc'li olduğunu söylemişti Ali Bey bu kartın.

Bir sorum da ödemeyi nasıl yapmam gerektiği. Dolar olarak mı yoksa Tl olarak mı ? Hesabımda Tl var birde yeni usd hesabı açtım. Parayı usd'ye çevirip mi yapayım yoksa hiç dokunmayıp tl olarak çeksin mi parayı?
Amazon.com: ASUS 0dB GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready CrossFire Video Card STRIX-R9380X-4G-GAMING: Computers & Accessories

Amazon ne zaman ki stogu netlestirir kargo paketlemeye geçer o zaman sizden ödemeyi alir. Ödeme kısmında dolar olarak yapın çünkü TL yaptığınız da kur yüksek hesaplanıyor.

Sizin dolar hesabı açmanıza gerek yok usd olarak görünür ama banka onu TL olarak hesabınızdan düşer. Benim odemelerim de her zaman bu şekilde oluyor.

Ürüne gelince, Strix modelleri benim bildiğim zaten OC'li modeller.

Bugün ödemeyi tam değistirecektim ki ödemeyi aldılar. :) Arriving tarihi 16 Şubat yazıyor. O tarihte ülkeye mi girecek yoksa teslimat mı yapılacak ?

O zaman benimki normal olanıymış. Oc li olanı bulamadım amazonda.

Tam araştırmadan almamak lazımmış.

Fazlada fark yokmuş gerçi aralarında. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı