Amazon'dan Asus R9 380X Almak

Amazon 80 dolar üzeri ürünlerde vergiyi sizden peşin alır. Ürün Türkiye'ye giriş yaptığın da gümrük işlerini halleder ve ürün direk size gelir. Siz hiçbirşey ile uğraşmazsınız.

Normalde AmazonGloball Shipping ve Import Deposit Fees dışında bir ücret çıkmaması gerek. Bir bakayım ürüne size bilgi vereyim.

Resim ekleyeyim burdan anlaşılır galiba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160130-224936.png
    Screenshot_20160130-224936.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 264
Amazon ne zaman ki stogu netlestirir kargo paketlemeye geçer o zaman sizden ödemeyi alir. Ödeme kısmında dolar olarak yapın çünkü TL yaptığınız da kur yüksek hesaplanıyor.

Sizin dolar hesabı açmanıza gerek yok usd olarak görünür ama banka onu TL olarak hesabınızdan düşer. Benim odemelerim de her zaman bu şekilde oluyor.

Ürüne gelince, Strix modelleri benim bildiğim zaten OC'li modeller.
Dostum konuyla alakasız üzgünüm ama i7 5820K alıp HD6670 takma nedeniniz ne idi :)

Arkadaşlar hangi markaların her ülke için garantisi var acaba ? Yani ben yurt dışından MSI veya ASUS ekran kartı alsam burada garantisi geçer mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı