Amazon'dan Asus R9 380X Almak

Ne yazık ki Evga'nın da yok artık. Sadece yurt dışında işliyor garantileri.
Geçen gün bir avukattan edindiğim bilgiye göre Türkiye'de Msi Türkiye, Evga Türkiye adı altında servisler var ise yurt dışından alınan ürünlere dahi bakmak zorundalarmış. Tabi bu ürünler kaçak olmayacak Amazon'com gibi siteler için geçerli. Bunu kimse bilmiyor araştırmıyor yada peşinden koşturmuyor. Böyle bir durum da hayır bakmıyoruz dediklerinde tüketici haklarına gittiğinizde kazanıyormuşsunuz.
Tabi servislere sorsanız hayır bakmıyoruz diyorlar. Aslında bakmak zorundalarmış çünkü direk olarak firmanın kendisinden servislik aldıkları için.
Bende bunu ilk defa duydum ama durum buymuş. Tabi bilen çok çok az. Bilende genelde Türkiye'de ki kendini bilmezlerle uğraşmıyor direk yurt dışı ile temasa geçip işini daha çabuk çözüyor. :)

Render vs çk işim olmuyor. Genelde oyun. benim ki biraz hobi ve fantazi diyelim. :) @BigEvil

Ne yazık ki Evga'nın da yok artık. Sadece yurt dışında işliyor garantileri.
Geçen gün bir avukattan edindiğim bilgiye göre Türkiye'de Msi Türkiye, Evga Türkiye adı altında servisler var ise yurt dışından alınan ürünlere dahi bakmak zorundalarmış. Tabi bu ürünler kaçak olmayacak Amazon'com gibi siteler için geçerli. Bunu kimse bilmiyor araştırmıyor yada peşinden koşturmuyor. Böyle bir durum da hayır bakmıyoruz dediklerinde tüketici haklarına gittiğinizde kazanıyormuşsunuz.
Tabi servislere sorsanız hayır bakmıyoruz diyorlar. Aslında bakmak zorundalarmış çünkü direk olarak firmanın kendisinden servislik aldıkları için.
Bende bunu ilk defa duydum ama durum buymuş. Tabi bilen çok çok az. Bilende genelde Türkiye'de ki kendini bilmezlerle uğraşmıyor direk yurt dışı ile temasa geçip işini daha çabuk çözüyor. :)

Render vs çk işim olmuyor. Genelde oyun. benim ki biraz hobi ve fantazi diyelim. :) @BigEvil
5820K alacağınıza 6600 alıp GTX 980 taksaydınız iyi olurdu aslında :D

Ben şimdi vatana gelmesini bekleyene kadar,rx 480 strix amazondan alsam, herhangi bir sorunda asus Türkiye bakmak zorunda oraya gönderebilirim o halde doğru mu? Alırken 3 years protection seçeneğini de işaretliyorum. Tek korkum garanti. Umarım sorun çıkmaz. Birde ürün vatana gelecek 480 strixler ile aynıdır umarım. ( birde ayrı konu : anlayamadığım aliexpress 50 cent ürün tak diye geliyor gümrük falan yok da amazon da nasıl oluyo ilginç )

Son düzenleme:
Ben şimdi vatana gelmesini bekleyene kadar,rx 480 strix amazondan alsam, herhangi bir sorunda asus Türkiye bakmak zorunda oraya gönderebilirim o halde doğru mu? Alırken 3 years protection seçeneğini de işaretliyorum. Tek korkum garanti. Umarım sorun çıkmaz. Birde ürün vatana gelecek 480 strixler ile aynıdır umarım.
Nereden aldıysanız oraya götürmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı