Amazon'dan ayakkabı almak güvenilir mi?

Selim12377

Hectopat
Merhaba, Amazon'dan bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Ancak diğer sitelere göre 500-600 lira fiyat farkı var. Bu durum bende şüphe uyandırdı. Sizce güvenilir mi, nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Amazon'dan bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Ancak diğer sitelere göre 500-600 lira fiyat farkı var. Bu durum bende şüphe uyandırdı. Sizce güvenilir mi, nasıl anlayabilirim?

Satıcısı kim bak bir Amazon'dan daha güvenilir bir site yoktur.

Satıcısı Amazon olduğu sürece sorun yok. Ayağınıza olmazsa iade edersiniz.
@import antigravity, bir ara Amazon pazar satıcısı tarafından dolandırıldım. Kitap almıştım. Satıcı sıfır kitap diye ikinci el kitap satmıştı. Hem hızlıca iade işlemini başlattılar hem de sorun yaşadığım için özür olarak 200 TL'lik hediye çeki kuponu tanımlamışlardı. Amazon kadar güvenilir site yok gerçekten.

Satıcısı Amazon olduğu sürece sorun yok. Ayağınıza olmazsa iade edersiniz.
@import antigravity, bir ara Amazon pazar satıcısı tarafından dolandırıldım. Kitap almıştım. Satıcı sıfır kitap diye ikinci el kitap satmıştı. Hem hızlıca iade işlemini başlattılar hem de sorun yaşadığım için özür olarak 200 TL'lik hediye çeki kuponu tanımlamışlardı. Amazon kadar güvenilir site yok gerçekten.

Benim de kargom 1 gun gecikmisti, aradilar ozur dileriz Prime uyeliginizin amacı zaten hizli kargo hizmeti sunamadik vs. diye bana o ayin Prime uyelik ucretini iade etmislerdi. Urunu aldığın zaman daha ucuzu filan olursa da sanirim para iadesi yapiyor.

@import antigravity, daha ucuzunu kampanya olursa ancak öyle iade yapıyor. Söylemesi gerekli. X-X-X tarihleri arasında, kampanya doğrultusunda bir ay öncesinden aldığınız ürün indirime girerse aradaki fark iade şeklinde.

Satıcı Amazon, sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı