Bu kulaklığı almak istiyorum. Daha önce amazon'dan alışveriş yapmadığım için sormak istedim;
Bu kulaklığın burdaki fiyatı 900TL. Bu siteden aldığımda 179 dolara mı almış oluyorum? Orjinal gelme garantisi var mı ? Bu sitede birsürü Beats Mixr satan var aralarında doğru seçim yapmak için neye dikkat edilmeli?
Elime ulaştığında istemediğim durumla karşılaşırsam geri gönderebilir miyim? Gümrükte takılma gibi bi durum olur mu?
Gümrükte 75 Euro (85 Dolara tekabül ediyor) sınırını geçtiği için takılacaktır. Orjinalliğe gelince ; ürün adının hemen altında by Beats yazıyor. Yani orijinal bir kulaklık.
Gümrükte 75 Euro (85 Dolara tekabül ediyor) sınırını geçtiği için takılacaktır. Orjinalliğe gelince ; ürün adının hemen altında by Beats yazıyor. Yani orijinal bir kulaklık.
770 TL civarına gelir size. $273.62 tutuyor. USD olarak ödeyeceksiniz, TRY olarak öderseniz Amazon'un kuru ile hesaplanır. Büyük çoğunlukla daha fazla tutar Amazon'un TRY kuru ile ödemek.
770 TL civarına gelir size. $273.62 tutuyor. USD olarak ödeyeceksiniz, TRY olarak öderseniz Amazon'un kuru ile hesaplanır. Büyük çoğunlukla daha fazla tutar Amazon'un TRY kuru ile ödemek.
Evet. Ödeyeceğiniz minimum miktar 770 TL olur. Ancak yurt dışına seyahate çıkarsanız, veya bir tanıdığınız Türkiye'ye gelirken size getirirse, ürünün fiyatı kadar ödemeniz yeterli olacaktır. Yaklaşık 90-95 dolar gibi bir fiyat eksilmiş oluyor. O zaman da ürünün buradaki fiyatının yarısına almış olursunuz. Bu kulaklığı alın demiyorum. Ürün hakkında bilgim yok, bu fiyata daha ürünler de elde edilebilir. Tercih sizin.