Amazon'dan Beats Mixr kulaklık almak

SeverusSnape.

Megapat
Daha fazla  
Amazon.com: Beats Mixr On-Ear Headphone - Black: Electronics

Bu kulaklığı almak istiyorum. Daha önce amazon'dan alışveriş yapmadığım için sormak istedim;
Bu kulaklığın burdaki fiyatı 900TL. Bu siteden aldığımda 179 dolara mı almış oluyorum? Orjinal gelme garantisi var mı ? Bu sitede birsürü Beats Mixr satan var aralarında doğru seçim yapmak için neye dikkat edilmeli?
Elime ulaştığında istemediğim durumla karşılaşırsam geri gönderebilir miyim? Gümrükte takılma gibi bi durum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrükte 75 Euro (85 Dolara tekabül ediyor) sınırını geçtiği için takılacaktır. Orjinalliğe gelince ; ürün adının hemen altında by Beats yazıyor. Yani orijinal bir kulaklık.

Gümrükte 75 Euro (85 Dolara tekabül ediyor) sınırını geçtiği için takılacaktır. Orjinalliğe gelince ; ürün adının hemen altında by Beats yazıyor. Yani orijinal bir kulaklık.
Peki takılması bu kulaklığı almama engel mi? Gümrük bedelini Amazon benden alıp ödüyor değil mi? Totalde ne yaptı şimdi bu kulaklık?

770 TL civarına gelir size. $273.62 tutuyor. USD olarak ödeyeceksiniz, TRY olarak öderseniz Amazon'un kuru ile hesaplanır. Büyük çoğunlukla daha fazla tutar Amazon'un TRY kuru ile ödemek.
Diyorsunuz ki USD olarak ödersem 770 TL, Türk lirasıyla ödersem biraz daha fazla olabilir.

Diyorsunuz ki USD olarak ödersem 770 TL, Türk lirasıyla ödersem biraz daha fazla olabilir.
Evet. Ödeyeceğiniz minimum miktar 770 TL olur. Ancak yurt dışına seyahate çıkarsanız, veya bir tanıdığınız Türkiye'ye gelirken size getirirse, ürünün fiyatı kadar ödemeniz yeterli olacaktır. Yaklaşık 90-95 dolar gibi bir fiyat eksilmiş oluyor. O zaman da ürünün buradaki fiyatının yarısına almış olursunuz. Bu kulaklığı alın demiyorum. Ürün hakkında bilgim yok, bu fiyata daha ürünler de elde edilebilir. Tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı