Amazon'dan bilgisayar bileşenleri alınır mı?

Sepetteyken vergi eklenmiş olarak fiyat göstermiyor mu?
En son ödeme ekranında görüyorsunuz fiyatları. Kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve ileri diyorsunuz en son aşamada fiyatlar gözüküyor. Bidaha ileri basarsanız siparişi veriyor. :)

Amazondan alırken vergiyi başta ödetiyor zaten gümrüğe takılma ihtimali yok. Amazon tamamen yasal yolları tercih eder. Fakat şunu unutmaman gerek gümrük vergisi ve kredi kartlarının dolar kurunun yüksek olması nedeniyle Türkiye fiyatları ile arada fark olmuyor.

Amazon Ormanların da PC'mi satılıyor ?
Ahahahaha şakacı
Amazondan alırken vergiyi başta ödetiyor zaten gümrüğe takılma ihtimali yok. Amazon tamamen yasal yolları tercih eder. Fakat şunu unutmaman gerek gümrük vergisi ve kredi kartlarının dolar kurunun yüksek olması nedeniyle Türkiye fiyatları ile arada fark olmuyor.
Sen çok yanlış anlamışsın burda euro ile satılıyor

Ahahahaha şakacı

Sen çok yanlış anlamışsın burda euro ile satılıyor
Dolar ya da euro fark var mı? Çok yanlış anlamışsın tabiri aşırı kaçtı. Okuduğumu anlayabiliyorum şükür. Ayrıca Amazon.com, Amazon.de'ye göre daha ucuz. Oradan almak daha mantıklı.

Amazon.com her parçada daha ucuza gelmiyor. Parçaya göre değişir. Bana kalsa Almanya’dan alın. Türkçe müşteri hizmetleri ve 2 yıl garanti sunuyor. İlk siparişinizse Prime denemesi başlatıp kargoyu sildirme imkanınız var.

Amazon.com her parçada daha ucuza gelmiyor. Parçaya göre değişir. Bana kalsa Almanya’dan alın. Türkçe müşteri hizmetleri ve 2 yıl garanti sunuyor. İlk siparişinizse Prime denemesi başlatıp kargoyu sildirme imkanınız var.
Türkçe müşteri hizmetleri dışında dediklerin .com'da da var. Fiyat nerede uygunsa oradan alınmalı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı