Amazon'dan CM Storm Octane Almak

melihbozer

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç ay önce topladığım sistemime mouse ve klavye alacağım. Uzun süren araştırmalarım sonucu bu klavyeyi almakta karar kıldım. Açıkçası çok beğendim. Normalde G105&G300S alacaktım. Fakat G105'i nedense pek beğenmiyorum. Ama bu klavye&mouse seti çok hoşuma gitti. Üstelik 53$ gibi güzel bir fiyatı var. Sizlerin de görüşlerini almak istedim arkadaşlar. Bu klavye sanırım Türkiye'de bulunmuyor. Bu yüzden Amazon'dan alacağım. Ödeme ekranında 11$ kargo ücreti eklendi. Toplamda 64$'a geliyor. Kargo ücretini sildirebilirsem sildiririm. Olmazsa da sıkıntı yok. Arkadaşlar görüşleriniz benim için çok önemli. Klavye&mouse hakkında her türlü öneri ve görüşe açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

http://www.amazon.com/Cooler-Master-Multicolor-Keyboard-SGB-3020-KKMF1-US/dp/B00P04ARC2

Ekran Alıntısı12.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir set, hayırlı olsun. Yalnız en uzun kargo süresinde arkadaşlar 3 günde bir işleme alıyorlar ürünü. 2 Eylül'de sipariş ettim ürünler anca gümrükten geçti. Bu Pazartesi teslim etme planları mevcutmuş. Yalnız şu 3 günde bir işleme alma olayı canımı sıkıyor, önceki siparişlerim biri tam 2 hafta diğeri de haftasında geldi. Bu en uzun bekleyen siparişim olarak kayıtlara geçecek sanırım.

Ek olarak alttaki adresten siparişi geçtiğin zaman siparişini seçerek Live Chat üzerinden 35$ üstüne ücretsiz kargo olduğunu söyleyerek kargo ücretini sildirmeye çalış. Eğer Mily T. adlı ablamız gelirse şansını dene ama yapmayacaktır. Sende siparişi iptal edip, tekrar geç. Ardından tekrar destek sistemi üzerinden Live Chat'e başla. Mily T. dışında biri geldiği an %90 ihtimalle kargo ücretini sildirirsin.

Güzel bir set, hayırlı olsun. Yalnız en uzun kargo süresinde arkadaşlar 3 günde bir işleme alıyorlar ürünü. 2 Eylül'de sipariş ettim ürünler anca gümrükten geçti. Bu Pazartesi teslim etme planları mevcutmuş. Yalnız şu 3 günde bir işleme alma olayı canımı sıkıyor, önceki siparişlerim biri tam 2 hafta diğeri de haftasında geldi. Bu en uzun bekleyen siparişim olarak kayıtlara geçecek sanırım.

Ek olarak alttaki adresten siparişi geçtiğin zaman siparişini seçerek Live Chat üzerinden 35$ üstüne ücretsiz kargo olduğunu söyleyerek kargo ücretini sildirmeye çalış. Eğer Mily T. adlı ablamız gelirse şansını dene ama yapmayacaktır. Sende siparişi iptal edip, tekrar geç. Ardından tekrar destek sistemi üzerinden Live Chat'e başla. Mily T. dışında biri geldiği an %90 ihtimalle kargo ücretini sildirirsin.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. 1-2 hafta içerisinde Steelseries Apex veya Razer Deathstalker Chroma indirime girerse kararımı değiştirebilirim. İkisi de çok hoşuma gidiyor. Olmazsa alacağım bu ürünü.

Apex Raw yeni indirimden çıktı. Ücretsiz kargoyu sürekli denemeyin. Belli bir tekrardan sonra "sınırsız" olarak Amazon'dan yasaklanabilirsiniz. Yeni hesap açmanız vs. işe yaramaz.
Apex Raw modeli değil. Sadece Apex olan modeli. Işıkları renkli olan. O da indirimde miydi?

G105 + G300s i almalısınız. G300s in sensörü birazcık daha iyi octaneye göre.(Octane = A3050, G300s = A3055 ) Veya G300 de alabilirsiniz s ile arasında sadece görüntü farkı var.
G300s güzel bi mouse fakat G105'i hiç beğenmiyorum. Sanırım bütçeyi arttırıp kararımı değiştireceğim. SS Apex Raw + SS Rival veya Razer Deathstalker Ultimate + Deathadder alacağım. Klavye ve mouse aynı marka olmasını istiyorum. Yine de yorumunuz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı