Amazon'dan Ekran Kartı Almak

Ad bulamadım

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Amazon'dan ekran kartı alsam gelirken ezilme, kırılma gibi bir şey olur mu? Teşekkürler.

Ben 3lü fırsat buldim amazon prime güvencesi ile hemde i76700K asus mg2.... bide termal macun 2500 tl idi. Sipariş edemedim çok iyi fırsattı ama gümrükte ne olur nasıl olur bilemedim. Konuyu merakla takip ediyorum.(Öne çıkarın şu konuyu )

Şöyle birşey var amazondan ekran kartı getirmek hiç mantıklı değil çünkü o ekran kartının kendisi kadar da bi vergisi olur amazonda 75 veya 85$ dan yüksek olunca vergi çok artıyor iyi forumlar

Bu kargonun sapa sağlam gelceğinin vir garantisi varmi soruyorum ?? Herhangi vir şey olabilir

Zarar gelse bile ber turlu amazon parani iade eder yada yenisini yollar

Yorumlarınız için teşekkürler. Marka olarak evga mı alayım msi mı ?

Konu tarihi biraz eski sanırım fakat şu an amazon.com'da ve amazon.de'deki çoğu ürünlerin ülkemizdeki gümrük limitinin değiştiğinden dolayı ülkemize gönderimi kaldırılıyor ve kaldırılmaya devam ediyor , fiyat politikası dolayısıyla bu tür şirketler Türkiye'ye gönderim yapmak istemiyorlar bilhassa arz / talep dengesi artık alım gücü değişeceği için bozuldu. Bilginiz olsun diye söylüyorum genelde Amazon.de sitesi Türkiye için daha uygun çünkü hem ücretsiz kargo olayı mümkün ,hem de gümrük vergisi gibi şeyler daha düşük diğeri amerika'dan geleceği için daha pahalıya patlıyor . Ama sanırsam artık bunların bi önemi yok çünkü bu söylediklerim gümrük limiti değişmeden önceydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…