Amazon'dan Ekran Kartı Almak

Ben 3lü fırsat buldim amazon prime güvencesi ile hemde i76700K asus mg2.... bide termal macun 2500 tl idi. Sipariş edemedim çok iyi fırsattı ama gümrükte ne olur nasıl olur bilemedim. Konuyu merakla takip ediyorum.(Öne çıkarın şu konuyu :D)

Şöyle birşey var amazondan ekran kartı getirmek hiç mantıklı değil çünkü o ekran kartının kendisi kadar da bi vergisi olur amazonda 75 veya 85$ dan yüksek olunca vergi çok artıyor iyi forumlar

Konu tarihi biraz eski sanırım fakat şu an amazon.com'da ve amazon.de'deki çoğu ürünlerin ülkemizdeki gümrük limitinin değiştiğinden dolayı ülkemize gönderimi kaldırılıyor ve kaldırılmaya devam ediyor , fiyat politikası dolayısıyla bu tür şirketler Türkiye'ye gönderim yapmak istemiyorlar bilhassa arz / talep dengesi artık alım gücü değişeceği için bozuldu. Bilginiz olsun diye söylüyorum genelde Amazon.de sitesi Türkiye için daha uygun çünkü hem ücretsiz kargo olayı mümkün ,hem de gümrük vergisi gibi şeyler daha düşük diğeri amerika'dan geleceği için daha pahalıya patlıyor . Ama sanırsam artık bunların bi önemi yok çünkü bu söylediklerim gümrük limiti değişmeden önceydi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı