Amazon'dan ekran kartı almak

Yurt dışından ürün alacaksanız MSI ve ASUS'dan uzak durun yeterli. Yurt dışından alınan ürünlere desteği bırakın attığınız Mail'e bile cevap vermiyorlar. Corsair ve EVGA'nın uluslararası garantisi var ve destekleri gayet iyi. Yani eğer ürün başı 1000+ fiyat farkı varsa kesinlikle değer. Daha önce Amazon'dan çok ürün aldım.

Yurt dışından ürün alacaksanız MSI ve ASUS'dan uzak durun yeterli. Yurt dışından alınan ürünlere desteği bırakın attığınız Mail'e bile cevap vermiyorlar. Corsair ve EVGA'nın uluslararası garantisi var ve destekleri gayet iyi. Yani eğer ürün başı 1000+ fiyat farkı varsa kesinlikle değer. Daha önce Amazon'dan çok ürün aldım.

MSI'ı bilmiyorum ancak Amazon.de'den aldığım Asus anakartı Türkiye'deki teknik servislerine kolayca gönderip iyi bir destek almıştım 3-4 yıl kadar önce.

Aynen öyle oldu, ektekiler 11.300 TL tutuyor. Kasa ve PSU ekleyince toplamda 14.300 TL. Hepsini Türkiye'den almaya kalkarsam 17.500 TL tutuyor, çok iyi kâr ediliyor yurt dışından alınca.

Eki Görüntüle 509714
3bin tlye kasa ve power Çok olmuş. Daha mantıklı seçim yaparsanız 12.5 gibi bir fiyata kapatırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı