Amazon'dan ekran kartı almak

Alınır. Ben bütün sistemimi (imzada mevcut) Amazon.comdan topladım hiçbir de sıkıntı yaşamadım. Orada zaten gümrük vergisi yazıyor, onu da Amazon sizden alıyor. Siz. Gumruk ile uğraşmıyorsunuz. Tavsiyem kesinlikle alın.

Peki sizce 3080 Ti beklemek daha mı mantıklı?

Ayrıca daha uygunu varken 2080Ti'ya 11600₺ vermek de pek mantıklı değil.

Hatta 8700'e bile var:

Şu sıra ekran kartı almak biraz mantıksız, RTX 3000 serisi tamamen farklı mimaride gelecek beklemekte fayda var RTX 3060 (eğer çıkarsa) bile bir çok RTX 2000 serisinden iyi olacak. O yüzden bence bekleyin.

Peki sizce 3080 Ti beklemek daha mı mantıklı?
O ayrı bir konu. Ben olsam şimdi 1660ti alırdım her oyunu 1080pde çok rahat at şekilde oynardım. Asıl para kaynağımı 3000 serisine saklardım ve çıktığı vakit 3000 serisi alıp, 1660ti i satardım boşuna da beklemiş olmazdım.

Ben bekleyeyim o zaman. Ara ara böyle krizlerim geliyor vazgeçiyorum burası sayesinde. Teşekkürler :D.

Ben bütün sistemimi (imzada mevcut) Amazon.comdan topladım hiçbir de sıkıntı yaşamadım.

Ben de alacağım sistem için bakayım dedim, 3000 TL taşıma parası çıkardı. Ucuza alayım derken kazıklanacağım. :D. (Normal fiyatı 16.500 TL)
Ekran Alıntısı.JPG

Daha hesaplı diye euro üzerinden alıp siparişi iptal edersiniz aradaki kur farkı da size patlar bilginize.İptal etme ihtimali bile olsa tl üzerinden hesaplatıp alın.

Galax 2080S 5200 tl'ye düşmüştü. Ti yok sanırım teknobiyotikte olsa amazon fiyatına 2080ti almış olurdun yurtiçi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı