Amazon'dan Evga Ekran Kartı Alınır Mı?

UmutBey

Megapat
Arkadaşlar 650 Euro bütçe ile Amazon'dan Ekran kartı, RAM ve soğutucu siparişi vereceğim fakat garanti sıkıntısı olduğundan hangi marka seçeceğime karar veremiyorum. Acaba Evga alsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram ve soğutucu nadiren garantiye giden parçalardır. Ekran kartı da riskli olur. Ama risk almaya değer bence.

Evga'ysa kalitesini sorgulama al ama ileride birşey olur garanti vb durum masraflar Türkiye'den alacağın fiyata denk gelicek veya daha fazla onun dışında 2-3 gunde halledilecek problem en az 10 gune cıkabilecek bence Turkiye'den almanda fayda var dostum herhangi olabilecek her durumu göz önüne alırsak bence Türkiye'den al.

Evga'ysa kalitesini sorgulama al ama ileride birşey olur garanti vb durum masraflar Türkiye'den alacağın fiyata denk gelicek veya daha fazla onun dışında 2-3 gunde halledilecek problem en az 10 gune cıkabilecek bence Turkiye'den almanda fayda var dostum herhangi olabilecek her durumu göz önüne alırsak bence Türkiye'den al.
Gün ile ilgili bir şey yok çünkü sonuçta burdaki garantilerde kargoyla yurtdışına yolluyorlar. Sadece parasını kendi verecek. Korgonun tek problem bu.Buda 60-70 Dolar

Gün ile ilgili bir şey yok çünkü sonuçta burdaki garantilerde kargoyla yurtdışına yolluyorlar. Sadece parasını kendi verecek. Korgonun tek problem bu.Buda 60-70 Dolar
nasıl yok ya ordan buraya bile kart 7-10 gün arası geliyor 7-10 gün sorun olmuyormu bır sorun cıktığında mesela 20 günde halledilicek birşeyse
burada 21. gün elinde olur kart yurt dışından 31. gün elinde olur anladın mı bunu demek istedim :) ee birde kargo parasıyla ya burdaki fiyatları beklesin düşmesini düşer mi sanmıyorum dolandırıcılıkta master yapmış ülke yada risk al bu dolandırıcılara para kaptırma yurt dısından al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı