Önümüzdeki günlerde ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda GTX 760 veya GTX 950 vardı. Amazon.com'dan Amazon.com: EVGA GeForce GTX 950 2GB FTW GAMING, Silent Cooling Graphics Card 02G-P4-2958-KR: Computers & Accessories bu ürünü buldum. Fiyatı bütçeme uygun. EVGA'dan başka hangi markaların uluslararası garantisi var bilmiyorum. O yüzden EVGA markasını tercih ettim. 160$ ın üstüne ne kadar para öderim acaba ? Kargo parası, varsa vergi filan fiyat ne kadar olur acaba ?
Bildiğim kadarıyla 75$ üstü ürünlere vergilendirme yapılıyor. Belki kalkmıştır tam bilmiyorum. İnternette Amazon.com'dan alışveri yapma rehberleri var. Onlara bakabilirsin. Vergi konusunda ise alışveriş için gerekli adres, kart bilgileri vs. girdikten sonra son adımda vergilendirme otomatik olarak site tarafından yapılıyor diye biliyorum.
Ben ürünümü 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Belki 2 ayı bile bulabilir Vatan da Asus GTX 950 bulamadım fakat diğer sitelerde 620TL filan. Vatan da MSI'nın 700TL olduğunu görünce mantıklı gelmişti
Ben ürünümü 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Belki 2 ayı bile bulabilir Vatan da Asus GTX 950 bulamadım fakat diğer sitelerde 620TL filan. Vatan da MSI'nın 700TL olduğunu görünce mantıklı gelmişti