Amazon'dan G430 almak

eternaking

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Şu aralar idarelik aldığım kulaklık bozuldu ve yeni bir kulaklık arayışına girdim.
Bir sürü modele baktım. MH320'ler, SNRW 6 SNRW 1, Stinger. Benim için önemli olan 2 şey var. 1-) uzun kullanımda 6-8 saatte ağrıtmayacak.

2-) Mikrofonu kaliteli olacak. Ama çok önceden beri aklımda olan bir düşünce var. Amazon'dan G430 almak. Yaklasık 200 lira ediyor kargo ücretsiz sadece gümrük vergisi var. Sizce Amazon'dan alsam pişman olur muyum ? Kargoda bir sıkıntı çıkar mı ? Risk alınır mı ? Ve en önemlisi pişman olur muyum amazondan G430 aldığıma?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan aldığınızda problem olmaz ama aldığınız üründe problem var. G430 önerdiğimiz bir model değil. Rahatlığı 1. kefeye koyan birinin uzak durması gereken bir özellik kesinlikle.

Tam olarak bütçenizi belirtin. MH320'nin mikrofonu alt seviye. En mantıklı sizin için Stinger duruyor.

Yaklaşık 3 sene önce aynı kulaklığı bende aldım tabi o zamanın kuruyla gümrük vergisi ödemedim 120 TL tuttu. Şuan kullanıyorum bi sıkıntı yok.

Amazon'dan aldığınızda problem olmaz ama aldığınız üründe problem var. G430 önerdiğimiz bir model değil. Rahatlığı 1. kefeye koyan birinin uzak durması gereken bir özellik kesinlikle.

Tam olarak bütçenizi belirtin. MH320'nin mikrofonu alt seviye. En mantıklı sizin için Stinger duruyor.
Hocam siz Stinger'i deneyimlediniz mi ?
Stinger uzun kullanımda rahatsız ediyor mu ?
Yaklaşık 3 sene önce aynı kulaklığı bende aldım tabi o zamanın kuruyla gümrük vergisi ödemedim 120 TL tuttu. Şuan kullanıyorum bi sıkıntı yok.
Uzun kullanımda nasıl ve mikrofonu nasıl ?

Deneyimlemedim. İncelemelerine bakabilirsiniz. Bu bütçede G430 önermiyoruz yukarıda dediğim gibi. 2 alternatif oluyor. Stinger veya MH320. MH320'nin mikrofonu çok alt seviye. Bu yüzden Stinger almanız daha iyi olur.
Stinger dışarıdan bakınca kulak ağırıtacak gibi duruyor ama büyük ihtimalle stinger alıcam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı