Papara tahmini olarak ne zaman açılır?

fatihkeklik123

Femtopat
Daha fazla  
Dün Papara'nın açılması yönünde haberler vardı bayağı, baktım açılacak diyorlar. Papara resmi olarak açıklama da yaptı. Bir sorun olmazsa tahmini ne zaman açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranızı çekebilirsiniz hocam varsa içinde. İzinleri iptal edildi açılacağını düşünmüyorum. Öyle bir haber varsa paylaşır mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu haberden bahsediyor muhtemelen.

Arkadaşım denedi yarım saat kadar önce para yatırma işlemi yapabiliyor şu an ama henüz hangi özellikler açıldı onları resmi olarak bilmiyoruz... Paylaşılan duyuruda şeffaflık ilkesi doğrultusunda açılacak olan servislerle ilgili gelişmeleri paylaşacaklarını belirtmişler.

Güncelleme;

Açılan özellikler:
  • Kıymetli maden.
  • Günlük 10k limit.
  • Papara'dan Papara'ya transfer.
  • Fast.

Son düzenleme:
Benim de içinde az biraz param vardı onunda internetten alısveriş yapmayı denedim olmadı. Büyük ihtimalle bugün açılır. Bana da kart lazımdı hadi kullanmaya baslamıştın onunda doğrulanmamış hesapta harcamaya izin vermiyordu içindeki parayı da çekemdiğimden evdeki faturaları ödedim hesabımı kapattım xd.

Arkadaşım denedi yarım saat kadar önce para yatırma işlemi yapabiliyor şu an ama henüz hangi özellikler açıldı onları resmi olarak bilmiyoruz... Paylaşılan duyuruda şeffaflık ilkesi doğrultusunda açılacak olan servislerle ilgili gelişmeleri paylaşacaklarını belirtmişler.

Güncelleme;

açılan özellikler:
  • Kıymetli maden.
  • Günlük 10k limit.
  • Papara'dan Papara'ya transfer.
  • Fast.

Dün Papara'nın açılması yönünde haberler vardı bayağı, baktım açılacak diyorlar. Papara resmi olarak açıklama da yaptı. Bir sorun olmazsa tahmini ne zaman açılır?
1765979749892.png

Açıldı. Parami sonunda cekebildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten açıldı mı? İnternetten alışveriş için kullanabilir miyim acaba?

Harcama işlemleri henüz açılmadı ama açarlar yakında.

Şimdilik açılanlar;
  • Paparalılara ve IBAN'a para gönderme
  • IBAN'a para çekme
  • Kıymetli maden işlemleri: günlük 10.000 TL.
  • Papara'dan yatırım hesabına para aktarımı ve yatırım işlemleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı