Amazon'dan gaming notebook almak

Furkan_Can

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523230954
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ben üni için gaming notebook bakıyorum. Amazondan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar vardır illa ki. Bana yardımcı olur musunuz? Şu ürünleri buldum ;

Bunlardan birini alsam gümrük,kargo vs her şey bu fiyata dahil mi? Ürün elime ulaştığında ürün özelliklerinde belirtilenler gibi olmama gibi bir durum olur mu? Ve son olarak sizce nasıl bu notebooklar? Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi üni için olacağından laptop. Bütçe 5000₺ civarı. Biraz daha esneyebilir belki. Ama ben başka öneriden ziyade bu konuyu merak ediyorum? Alanlar vardı,bilgilendirirse sevinirim. Bir de bunların fiyatları ucuz,neden diye çok merak ettim. Eski üretim diye mi acaba?

Dediğim gibi üni için olacağından laptop. Bütçe 5000₺ civarı. Biraz daha esneyebilir belki. Ama ben başka öneriden ziyade bu konuyu merak ediyorum? Alanlar vardı,bilgilendirirse sevinirim. Bir de bunların fiyatları ucuz,neden diye çok merak ettim. Eski üretim diye mi acaba?
Kullanılmış yazıyor orada.
des.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı