Amazon Prime sahibiyim. Gıda ürünleri bizim buradaki lokal marketlere göre çok daha ucuz. Kargosu ücretsiz.
Şimdi alsam yarın teslim diyor da anlamadığım bir şey var. İller arası nasıl taşıyacaklar? Mesela temel gıdaların yanında atıştırmalık bir bisküvi aldım. Kargocu kızar mı? Bu iş için insanlar çok yorulur mu?
Kargocunun kızıp kızmasından sana ne? Adamın işi o zaten, alınır mı konusunda satıcı Amazonsa alınır sanırım. Ama ben hiç internetten gıda ürünü almadım.
Kargocu içinde ne olduğunu bilmiyorki kutunun İstersen sakız sipariş et. Canın ne istiyorsa getirt, işleri zor vs. ama sonuçta kargocunun işi ürünü getirmek, müşteriyi sorgulamak değil.
Gıda ürünü olarak ne söyleyeceksiniz? Kısa süreli ömrü yoksa (yoğurt gibi) sorun olmaz. Ek olarak kargocunun size kızma hakkı yok, maaşını sizin sayenizde kazanıyor.
Kargocu neden kızsın? Görevi o zaten. Ben geçen ay 10 tane Red Bull almıştım, güzelce paketlenmiş bir şekilde geldi. Ayrıca şu anda 100 TL'ye 30 TL indirim var Prime üyelerine. Bir daha sipariş vermeyi düşünüyorum.
Zaten sadece sizin kargonuz için o kadar yol gitmiyorlar o arabanın içinde sayısız kişinin kargosu var içini göremiyorlar zaten. Pek bir sorun çıkmaz kendini kötü hissetmene gerek yok.