Amazon'dan gıda ürünü sipariş edilir mi?

A00110001

Centipat
Amazon Prime sahibiyim. Gıda ürünleri bizim buradaki lokal marketlere göre çok daha ucuz. Kargosu ücretsiz.
Şimdi alsam yarın teslim diyor da anlamadığım bir şey var. İller arası nasıl taşıyacaklar? Mesela temel gıdaların yanında atıştırmalık bir bisküvi aldım. Kargocu kızar mı? Bu iş için insanlar çok yorulur mu?

Kargocunun kızıp kızmasından sana ne? Adamın işi o zaten, alınır mı konusunda satıcı Amazonsa alınır sanırım. Ama ben hiç internetten gıda ürünü almadım.

Gıda ürünü olarak ne söyleyeceksiniz? Kısa süreli ömrü yoksa (yoğurt gibi) sorun olmaz. Ek olarak kargocunun size kızma hakkı yok, maaşını sizin sayenizde kazanıyor.

Zaten sadece sizin kargonuz için o kadar yol gitmiyorlar o arabanın içinde sayısız kişinin kargosu var içini göremiyorlar zaten. Pek bir sorun çıkmaz kendini kötü hissetmene gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı