Amazon'dan GTX 1070 sisteme güç kaynağı önerisi

wiesn

Hectopat
Daha fazla  
Amazondan sistemime uygun güç kaynağı. Sistemi tabiki almadım şuan ilerde alıcam. i5 6500, GTX 1070 olacak. Buna uygun resimde gördüğünüz gibi watt hesaplaması yaptıgımda. (İşlemci bi üst model seçtim belki onu alırım diye.)

Amazonda önerdiğiniz güç kaynağı varsa yoruma link atın lütfen. Benim almak istediğim bu bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
Amazon.com: CORSAIR CXM series CX650M 650W 80 PLUS BRONZE Haswell Ready ATX12V & EPS12V Modular Power Supply: Computers & Accessories

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu güç kaynağı hesaplayıcı, tüm cihazların aynı anda maksimum değerlerde çalışmasını göz önünde bulundurarak bu watt değerini sunuyor. Belirttiği gibi "normal çalışma koşullarında bu değere hiçbir zaman ulaşılamaz" bunu göz önünde bulundurarak bir güç kaynağı alın. Siz yine de; bütçeyi düşürmek zorunda değilseniz belirttiğiniz güç kaynağını değiştirmeyin.

EVGA lara bak black friday den dolayı bir aralar baya indirim vardı. Bu arada sistemine 500W 80+ bir güç kaynağı yeterli, yine de siz 600W ve üzeri alın. Sürekli yüksek stres altında olması pek iyi değil.

Amazon.com: EVGA 600 B1, 80+ BRONZE 600W, 3 Year Warranty, Includes FREE Power On Self Tester, Power Supply 100-B1-0600-KR: Computers & Accessories

Arkadaşın tavsiye ettiği PSU işini görür çok rahat ileride SLI yapmayacaksan tabii. Bu modelin ''BQ'' modelini alırsan biraz daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. İşçiliği daha kaliteli duruyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı