Amazon'dan GTX 1080 Ti almak

Bir de laptop 2.2 KG batarya kutu derken 3.50 felan olur ama nedense agırlık 5.60 yazıor normal mi sizce?
Eyvallah. Amazon bu konuda guvenebileceginiz en iyi firmadir. Bir problem olursa ugrastirmadan sifirini bilr gonderebiliyorlar. Iciniz rahat olsun :)
Yok ben Itopyadan aldım. :)

Yanlis anlamisim :) Neden oyle yazilmis bir fikrim yok ama belki kargolama icindir. Net bir sey diyemiyorum bunun hakkinda.
Gerçekten buradan almak saçmalık amazon çok daha iyi arkasında duruyor ürünün. Abim askerden gelsin de ona da amazondan sipariş ederim. :)

Size kısaca bir alım işlemini anlatayım. Amazon'dan Logitech G430 kulaklık aldım bana ürün geldi ve USB 7.1 aparatı çalışmıyordu bende hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim sorunumu anlattım oda özür dileyip para iadesini yapacaklarını bildirdiler bende sordum tekrar yolluyabilirim ürünü isterseniz dedim onlarda sizde kalsın dedi. Hem ürün bende kaldı hemde para iadesi aldım onun üstüne Logitech Türkiye ile iletişime geçtim sağolsun onlarda USB aparatı yolladılar.
Yani Amazon kalitesi der geçerim ben.
Amazondan almak daha iyi o zaman?

Amazon tecrübenizi konu açarak anlatır mısın?

Size kısaca bir alım işlemini anlatayım. Amazon'dan Logitech G430 kulaklık aldım bana ürün geldi ve USB 7.1 aparatı çalışmıyordu bende hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim sorunumu anlattım oda özür dileyip para iadesini yapacaklarını bildirdiler bende sordum tekrar yolluyabilirim ürünü isterseniz dedim onlarda sizde kalsın dedi. Hem ürün bende kaldı hemde para iadesi aldım onun üstüne Logitech Türkiye ile iletişime geçtim sağolsun onlarda USB aparatı yolladılar.
Yani Amazon kalitesi der geçerim ben.
Güzel bir oyuncu faresi alacagım oradan sayenizde sagolun. :)

O zaman bide şunu diyim online chat ile iletişime geçip kargo parasını sildirebilirsiniz. Ben 5-6 kez alışveriş yaptım hepsinde de sildirmeyi başardım bazısı alışveriş öncesi bazısı alışveriş sonra geri ödemeli oldu 😀

O zaman bide şunu diyim online chat ile iletişime geçip kargo parasını sildirebilirsiniz. Ben 5-6 kez alışveriş yaptım hepsinde de sildirmeyi başardım bazısı alışveriş öncesi bazısı alışveriş sonra geri ödemeli oldu 😀
Şuan laptop aldım MSI kayıt ettirmem gerekli ama fatura fotoğrafı istiyor site nasıl yapabilirim sence?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı