Amazon'dan GTX 1650S ROG alınır mı?

Amazon Almanya gönderiyor bu ürünü ve stok 23 Kasım'da geliyormuş.

Dün Amazon müşteri temsilcisi ile konuşmuştum bu Amazon Almanya'dan gelen ürünler için iade ve garanti koşulları Amazon.com.tr ile aynıymış yani diğer 3. parti satıcılar gibi değil.

Dün Amazon müşteri temsilcisi ile konuşmuştum bu Amazon Almanya'dan gelen ürünler için iade ve garanti koşulları Amazon.com.tr ile aynıymış yani diğer 3. satıcılar gibi değil.
Garanti koşulları zaten Amazon TR tarafından karşılanması lazım, öyle olmayacak ise direkt Amazon.de üzerinden alınır zaten :D

Ama yine de kargo süresi olur diye düşünüyorum.

Garanti koşulları zaten Amazon TR tarafından karşılanması lazım, öyle olmayacak ise direkt Amazon.de üzerinden alınır zaten :D

Ama yine de kargo süresi olur diye düşünüyorum.

Bir arkadaşa sipariş verdirtmiştik 4 günde gelmişti. Avrupa'dan hızlı oluyor teslimat. Amerika biraz sıkıntı ben Haziran'da NVMe almıştım indirimden, Dubai üzerinden gelene kadar 20 gün geçmişti eskisi gibi direkt İstanbul'a teslimatı kaldırmışlar.

Bence Kara Cuma'da daha da indirime girebilir, alacaksanız; bekleyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı