Amazon'dan HDD alınır mı?

ipli jeton

Kilopat
Merhaba.

Film arşivi yapmak için HDD bakıyorum. Hepsiburada'da bir satıcıdan bir tane Seagate aldım, yenilenmiş çıktı. Satın almadan önce satıcıya sıfır ürün mü diye sordum.
Satıcı sıfır ürün deyince aldım.
Ama gelen ürün yenilenmiş çıktı.

Arşiv yapmak için bu diske güvenemeyeceğimden iade edeceğim.

Şimdi Amazon'dan amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir yazan bir HDD alsam yenilenmiş ürün gelme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Film arşivi yapmak için HDD bakıyorum. Hepsiburada'da bir satıcıdan bir tane Seagate aldım, yenilenmiş çıktı. Satın almadan önce satıcıya sıfır ürün mü diye sordum.

Şimdi Amazon'dan amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir yazan bir HDD alsam yenilenmiş ürün gelme ihtimali var mı?
Hard diskin içerisinden USB bellek çıkmasını istiyorsan alabilirsin.

Merhaba.

Hocam Amazon üzerinden bir sürü ürün aldım ve en son faremi aldım şu ana kadar böyle bir şey ile karşılaşmadım.

Satıcısı MediaMarkt.
Buna bakayım. Teşekkürler.

Satıcısı amazon.com.tr olan Ironwolf 1TB disk buldum. 5400rpm olması da hoşuma gitti, daha sessiz olur.

Amazon refurbished satmaz değil mi?
Bir de bu disk nas diski diye geçiyor. 7/24 çalışma özellikli. Kesintili, aç/kapa kullanımında sıkıntı yapar mı? Datasheette load/unload cycle değeri 600.000 olarak verilmiş. Ama yine de kafamda soru işareti var.

Bu derken Seagate Ironwolf.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı