Amazon’dan ekteki kasayı sipariş etsem ne kadar vergi öderim?
Bu fiyata kargo dahil değil. Kendi yaşadığım yerin posta kodunu girip update edince kargo bedeli olarak 568TL yansıttı. Kasayı mutlaka Türkiye'den alınız.384 Dolar(2200 TL) yapıyor, Bence hiç bulaşma dostum.
1079 TL'ye buradan alabilirsin(Herşey dahil).![]()
Phanteks Eclipse P600S Black Gaming Computer Case - Newegg.com
Buy Phanteks Eclipse P600S PH-EC600PSTG_BK01 Black Steel / Tempered Glass ATX Mid Tower Computer Case with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Yeni fark ettim, sanırım devletin yeni yasağından dolayı bu durum oldu normalde olmazdı.Bu fiyata kargo dahil değil. Kendi yaşadığım yerin posta kodunu girip update edince kargo bedeli olarak 568TL yansıttı. Kasayı mutlaka Türkiye'den alınız.
Hocam konu dışı olucak ama sizin isminizi hatırladım. Hesabınıza ne oldu sizin?Bu fiyata kargo dahil değil. Kendi yaşadığım yerin posta kodunu girip update edince kargo bedeli olarak 568TL yansıttı. Kasayı mutlaka Türkiye'den alınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.