Daha fazla
Amazon'dan Logitech G910 Orion Spectrum adlı klavyeyi almak istiyorum ama vergiler hakkında pek bir bilgim olmadığı için sormak istedim.
Bana bu klavye ne kadara patlar Türkiye'de daha mı ucuz olur yoksa yurt dışı mı daha ucuz olur?
Eki Görüntüle 597571
İkinci el olduğunu görmemiştim teşekkürler.Bu klavye ikinci el. Almak pek mantikli degil cunku 100 dolara denk geliyor kargo parasiyla birlikte. Banggood veya mechanicalkeyboard.com'dan klavye alsaniz hem sifir, hemde daha kaliteli bir klavyeniz olur.
Teşekkür ederim,diğer klavyelerde vergileri falan yazıyor.ödeme aşamasına geldiğinde kargosu vergisi toplam maliyetini görebiliyorsun.
ya da
ürün sayfasında detay kısmında, sağ tarafta...
Öneri alabilirim.harcayacagin paraya yazik daha iyi klavye alinir o paraya
700 TLBütçe nedir?
755 TL’ye N11’de Corsair Strafe RGB MK.2 var bende aldım, kargoda700 TL
700 TL
Güzel bir klavyeye benziyor.755 TL’ye N11’de Corsair Strafe RGB MK.2 var bende aldım, kargoda![]()
Bu klavyeler benim için biraz küçük diyebilirim.![]()
SKYLOONG SK64S Mekanik Klavye 64 Tuşlar NKRO bluetooth 5.1 Type-C Çift Modlu RGB Arka Işık PBT Keycaps Gateron Optik Anahtar Oyun Klavye
Only US$75.99. The SKYLOONG SK64S Mechanical Keyboard is the perfect choice for gamers and typists alike. Featuring 64 keys, NKRO bluetooth 5.1, Type-C Dual Mode, RGB Backlight, PBT Keycaps, Gateron Optical Switch, and more, this keyboard is sure to meet all your needs. Get yours today!www.banggood.com
![]()
DURGOD K320 Beyaz Gri Kiraz MX Anahtarı PBT Keycaps Mekanik Oyun Klavye
Only US$115.99, buy best durgod k320 white gray cherry mx switch pbt keycaps mechanical gaming keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
![]()
[Gateron Anahtar] Anne Pro 2 Mekanik Klavye 61 Tuşlu 60% NKRO bluetooth 4.0/5.0 Type-C RGB Oyun Klavyesi
Only US$87.99. The Gateron Switch Anne Pro 2 Mechanical Keyboard is a 61-key, 60% NKRO Bluetooth 4.0 or 5.0 Type-C RGB gaming keyboard. It features Gateron mechanical switches for a smooth and responsive typing experience, full RGB backlighting, and a sleek design. Perfect for gamers and typists...www.banggood.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.