Amazon'dan klavye ve kulaklık önerisi

Ayrı ayrı sipariş vereceğim. Hyperx Cloud 2 alırsam vergi ödemem gerekiyor.O yüzden alamıyorum.Arkadaşlar Razer kraken pro G930 ve SS siberia v3 prism sanal 7.1 ses desteğine sahip mi ? Razer başı ağrıtıyor mu ? Ses kalitesi olarak en iyi ses kalitaesi hangisi ? Hangilerinde ses kartı var ses kartı olunca ne artısı oluyor.
 
Ya kardeşim hiç düşünme bile git SS. Siberia v3 prism al. Razer Kraken Pro daha kulakları tam kapatmıyor bile. uzun süre kullanım sonrasında kulakların çok pis çınlama ve ağrı yapar. bende SS. Siberia v2 var o tam kapatıyo ve 7-10 saat kullanıyorum hiç ağrı yok. Siberia v3 prism'i düşünemiyorum bile.

Birde bana SS. Siberia v3 prism'in yani o alıcağın kulaklığın linkini atarmısın. Vergi ödemiycem diyorsun ve SS. Siberia v3 prism alıcam diyorsun Amazona baktım 75 doların altında öyle bir ürün yok ve 75 doların üstü de vergi ödenmek zorunda kalınıyor?!?!? ve bu ürün amazonda 85 doların altında bulunmuyor?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı